26 september, 2009

ljuva underbara härliga lördagmorgon ..

Vaknade, tappade upp ett bad och la i badbomben som vi köpt igår på våran shopping. Luktade tokgott och ner i badet med ett glas juice och tända ljus för att börja lördagen med riktigt lugn - underbart, kommer leva på känslan och välbehaget läääänge läääänge!
Tokshoppingen igår, jag och Mattias for ut för att hitta mig en morgonrock, hittade ingen men hittade lite annat, som babybyxor från svea och en mobil som ska vara över skötbordet samt en filt till henne från Karin Mannerstål, super mysig. Vi stack in en snabb på haga för att kolla villervalla men där har jag så mycket ifrån så det vart inget som fångade mitt intresse denna gången men däremot har dem en butik där på gågatan som endast innehåller hjärtan, ja saker i hjärtform och där hade dem bland annat en hjärtformad staty som slutats göras nu men dem gjorde och det i mängder olika budskap och hon har bland dem sista i sin butik och jag föll stenhårt för ett av dem och köpte de till lillskatt, hon får väl samla sen om det går och hon vill men otroligt vad jag blev fäst i det.




Vi vart in till en butik också som heter lush inne på NK , dem har bland annat massa badkulor och badbomber med olika förmågor att göra dig lugn, piggare, friskare osv som vi bland annat brukade i morse - rosa skum blev det av den och den var lugnande.
Mattias hade lite att dona med på förmiddagen så jag hängde på och var till sällskap, efter det tog vi en frukost och vidare in till frechmilk för att se om dem fått in ngt nytt, vi funderar på en åkpåse därifrån nämligen. Hittade dock en liten mössa med en snigel på, supersöt! Sen drog vi till bolagret för att beställa fotöljen som jag visat, de blev den svarta med silver - fan så fräckt!

Jag sprang in till hemtex och hittade mig en super stor skön filt nu till hösten och Bob ett påslakan samt en dalahäst i svart, haha - alla måste väl ha en dalahäst?



Vilken helg, vilken underbar helg och nu ville Mattias bjuda ut mig på restaurang Nordgården, det är en jättefin restaurang i närheten av oss! Ska bli så skönt att njuta av kvällen där. Det kommer bli färre sådana tillfällen snart ! ;)