02 juni, 2009

Sommarplaner !

Igår var det underbart, helt otroligt underbart!


Igår var jag och Mattias iväg på ett ärrende sen efter det mös vi omkring runt Göteborgs stad och åt en fin middag på Palace. Riktigt mysigt och den värmen som var också, herregud! Men det var skönt.
Gudrun Schyman hade ett tal precis utanför restaurangens uteservering, kanske inte de mest romantiska men roligt, hon är så full i fan när hon snackar och rätt så komisk! Jag hade ett mindre snack med henne om saker som intresserar mig kring politik och fick för mig att jag nog fick rätt vettiga svar?
För det här med att rösta är en helt förvirrad värld för mig, jag har för lite "fakta" kring detta och känner att jag inte vet riktigt hur jag vill lägga min röst!?

Det blir säkerligen bra det med.

När vi kom hem igår till barnen så körde vi kubb och grillade. Sen mitt i allt kom sommarplanerna igång.
Det är nära nu, till midsommar och semesterar och allt som kommer med sommaren, dvs skolavslutningar också.

Sommaren är mer lr mindre i detalj oplanerad men hur vi ska ha barnen och när är vi ense om och det är jag och Johan med.
Midsommarn är min detta år med Bob- super !
Jag kommer ha Bob två veckor på semester, dvs v 28-29 - då har vi smått lagt upp önskemål vad vi ska göra med barnen, (barnen har önskat)!
Sen är det väl som vanligt med varannan vecka schemat som vi har! Men det känns skönt att veta hur de ligger till. Då kan man ju planera allt man vill göra OCH om vi vill göra mycket, ojoj! Men vi brukar inte ha turen på vår sida, när det är så många människor involverade så är det inte alla som blir nöjda hur man än vrider och vänder.
Men eftersom vi bestämt har barnen v 28-29 har vi friheten att hitta på vad vi vill!

Fasen vilken rörig blogg men det är för att jag själv är riktigt rörig i huvudet.

Helgen som kommer nu är det också en del planerat, det är fullt med kalasfirande och invigningar. Jag skulle haft Bob men Bob ville gärna vara med farmor och farfar eftersom dem gärna ville ha honom och få Bob till det var inget svårt! Jag frågade Bob vad han ville och han svarade, det tog givetvis emot men det är väl så det ska vara? Dem ska vara bäst i hela världen och det roligaste man kan vara med så jag får la ta det! Det är inte min vecka ialf, och då kan jag ge med mig! Annars hade det blivit svårare.

Så kalasfirandet i Göteborg får jag klara på egen hand utan min lillgrabb. För det ska firas, Ludvig fyller 12 och Mattias pappa fyller 70 sen fyller även Karinas (Mattias syster) dotter 6 så det är fullt upp denna helgen.
Jag åker hem igen på måndag morgon med tåget för att då möta upp Bob som är min den veckan! Vi ska vara hemma i Karlskrona!

På fredag dock ska jag vara värdinna på Bistro i Kalmar, det ska bli super roligt. Ser fram emot det, temat är sverige klätt självklart.

Nej, tvätten är nog klar. Hur fan kan 5 personer samla på sig 7 tvättmaskiner på en vecka? Ha! jag står nog för den mesta tvätten så jag kan nog tvätta och vara tyst!

Syns ikväll !