01 september, 2010

Jag vet jag vet jag vet ..

.... nu var det ett tag sen men de beror på att jag har haft såååå mycket att göra.
Bröllop och lite andra saker ;)

Ja, bröllopet som inte blev av ska jag väl säga ... =/
Vi åker tidigt Fredag till Göteborg, redan då var jag förväntansfull. När vi väl är framme så sätter jag mig i min salong, eller ja hos min frisö och ska ordna med håret. De slutade inte heller där som jag tänkt, jag är nu mera en tjej med lugg och pach .. igen! ;)
Håret kändes inte så aktuellt att sätta in igen faktiskt men vet inte om jag trivs i detta heller, haha dilemma.
Tamara min älskade Tamara kommer och träffar upp men sen också, jätte trevligt.

Fredagen går med flyt för att sen stressa gärnet på lördagen, jag gillade inte mitt val av skor till min tärneklänning så jag stack in och hittade andra, super nöjd till slut. In mot bröllopet efter att gjort oss i ordning. Kände mig så fin. Bruden anländer med sin man och allt sätter igång, Mattias sjunger deras fantastiskt fina val av sång "It feels like home" då kom alla tårar och min makeup var redan förstörd efter 10 min in på bröllopet.
Men från ingenstans märker jag hur dåligt bruden verka må, hon tar sig för huvudet och svimmar, de slutar i allt kaos och till slut är hon medvetslös och andningen upphör. Ambulans kommer och tack gode gud slutar allt väl, jag åkte till henne och var med henne på sjukhuset och mot slutet piggnade hon till och jag gick därifrån med lättat hjärta.
Inte gifta men viger sig nu idagarna iallafall med bara föräldrarna och ska göra en ny fest senare. Tycker jag dem gör helt rätt i!
Grattis Nathalie och Ted!

Söndagen är de åter till Karlskrona och jag han om och hem för att sen dra mig mot flygplatsen sen Stockholm där jag befinner mig nu. Jag är här av en anledning och det får ni veta senare.
Jag åker äntligen hem idag, de har varit tufft och intensivt.
Saknar mina barn och ikväll får jag äntligen krama om dem. Nu blir de inga resor utan dem eller på egenhand på väldigt länge!

Vi ses med bilder och mer imorgon!!