16 augusti, 2009

Egen tid med tokfisen Bob !

Då vart jag och Bob lämnade, Mattias och Ludvig har åkt mot Göteborg och vardagen.
Jag börjar förbereda Bob med massa dagis snack och har också rensat hans gaderob med mängder kläder, måste inhandla lite nytt till honom nu när de snart blir lite kyligare. Bob tycker det är jätte roligt med kläder och blev arg så fort jag la ett plagg i "för-liten-högen" haha!

Ja det är Bob och jag ensamma hela veckan, han ska gå på dagis en del och jag får väl sysselsätta mig bäst jag kan.
Bob älskar våra ensam dagar, ett par dagar iallafall sen börjar saknade efter bröderna två också krypa i honom.

Fan vad drygt de är med massa kläder, jag har 4 stora gaderober och dem är överfyllda!
Usch!

Söndagmorgon.


Gomorgon!

Härlig söndag tycker jag, Bob vart till kalas igår och efter det ville farmor hämta upp Bob för att umgås lite innan hon ska åka hem till sthlm idag. Klart hon fick de och vi i resten av gänget passade på att göra annat.

Jag och Mattias träffade upp Rudina på 1344 och hängde där en bra stund medans Ludvig hängde med sina kompisar på sailet sen drog vi en sväng runt sailet vi med, det var ju faktiskt inget att ha överhuvudettaget! En annan fick ju foglossning med så kampen upp för Ronnebygatan var inte så rolig, vi hyrde film istället och mös till det riktigt, vi såg - In the electric MIST. Den var helt okej, men kanske inte en film jag rekomenderar helt.


Idag ska vi göra lite ärrenden, så nu väntar en frukost sen ska halva familjen åka hem och Bob kommer hem till mig runt 17 tiden.

Imorgon börjar dagis allvaret igen för lilltoken.