09 augusti, 2010

Ni vet den varma dagen..

... då fotades jag vilket jag inte berättade just i den bloggen jag ville vänta på resultatet, jag har fotats mycket innan och jag tycker de är jätte kul och för att var helt ärlig är de en ego grej, blir jag bra på bildena blir jag glad.
Jag gör de för mig själv och bjuder er på en bild, dock driver jag med fotografen här och gör pussen till honom i sin fotoprövning, jag fulade mig rätt mycket denna dagen, de var jättevarmt och svettigt så .. men resultatet blev helt galet fint och bra.


Som sagt, jag gör de för mig själv, jag tycker de är jätteroligt.
Idag vart vi till IKEA, jag behövde mängder galgar och bra ha saker till gaderoben, dock fanns inte ens hälften vi skulle haft (bra att inte kollat upp de innan) men vi han om stan en liten stund för att sen åka hem och jobba resten av dagen.
Imorse lämnade jag en överexalterad Bob till fritids, de kändes så bra. Han första dag där. Jag trivdes med tanken på att det är vardag igen, ordning på dagarna och att man kan planera och gå upp tidigt och helt enkelt ha en vardag igen, de här med långsemster och ledigt är inte min grej i längden, inte för att jag haft det men dagarna har känts luddiga ..
Jag lämnade Bob med världens leende men lite tungt hjärta - nu är de pappavecka igen =/
Ha en bra dag!