06 juli, 2009

Trädgårds operation #1

Ja, häromdagen tog jag ett snack med Mattias om hans rabatter, han har väldigt mkt olika växer och oreda så nu tog jag saken i egna händer efter diskussionen om att riva upp precis allt och lägga sjösten (dekorationssten) över det och plantera träd samt lägga snygg belysning på det istället, han gillade idé och igår satt vi igång.
VI fick upp allt, som innehöll flera stora rötter och ett ton växtskräp så att säga, shit det var jobbigt !

Men vi hann riktigt lång igår och ska forsätta idag att röra runt jorden och få den hyffsat i ordning, sen lägger man som en ogräsmatta (hindrar ogräs från att komma upp) och sen lägger man stenen , vi ska även ha i belysning och idylliska växter! Kommer bli så snyggt !!

Annars händer det inte så mycker mer idag, tvätt och sådant men i morgon dock. Under dagen ska jag fixa MINA naglar (äntligen) hos min Tamara! Men ska också träffa Natta, och det är verkligen på tiden. Hon är också gravid så i morgon blir det massa fika med massa gravid snack! Sen ska jag ta mig hem för att fortsätta med trädgårdsarbetet vilket jag också hoppas blir det sista!! ;)


Måste bara visa en as cool bild på Nathalie, hon har en grym gadd på magen och nu med gravidmagen är den så cool!

Ja jag är på bra humör när saker bli som jag vill, som tex trädgården. Man blir så stolt när man påbörjar och avslutar och får ett bra resultat. Jag kommer lägga upp bilder när de är färdigt!

Jo Karina (Mattias syster) kommer med sin man och dotter för att hjälpa oss dona med jorden och då ska vi grilla och mysa efter det. Riktigt trevligt.

Gokväll!

Bob, Mammahjärtat värker ganska hårt nu. Tack godegud för våra samtal, dem för mig vidare för att hålla ut tills på söndag.