28 mars, 2011

Nu fungerar internet igen..

... efter mycket om och men.
Jävlar vad arg jag kan bli när saker lovas och inget hålls.

Dagarna är sig lika, Melanie har ju utretts för sin mage. Kräk och diarrér har gjort sitt hos oss, jag har kämpat med läkare och sköterskor för att dem ska göra det som krävs.
Efter en noga undersökning av en kvinnlig läkare så tyckte hon sig se att Millas öra var rött och irriterat, pencelin nästa och nu sover Milla om nätterna igen.
Millas mage är dock inte bättre, men det har hänt saker. Hon får behålla maten och vätskan oftare vilket glädjer mig, hennes salter och tarmflora ska tydligen rubbats totalt och vi fick råd om hur detta skulle återställas med hjälp av salter och socker samt vätska en viss mängd per dygn och det verkar hjälpa? Vågar dock inte säga för mycket.
Vi är inne på den 6:e veckan med Millas mag och förkyldnings problemen, alla dessa virus. Hoppas vi är på sluttampen!


Så har vi Bob, han kom äntligen hem till oss och vi hade flera fantastiska och mysiga dagar. Vi var och badade på äventyrsbadet och tittade film. Jag var hel och kände mig så lycklig och glad. Bob likaså, han stortrivdes och resan hem var inte på topplistan.
Nu ser jag fram emot påsken som ska spenderas i lugn och ro med middagar och påskägg letande.

Imorgon ska jag äntligen till frisören, de behövs efter dessa fem veckor i bara ren spya och äckligt, man känner sig så skitigt trots bad och dusch eller storstäd. Ska bli så skönt.
Nu när jag har internet igen så kommer jag blogga oftare.
Kanske inte varje dag, man har lixsom vant av sig lite och jag har tröttnat lite på att sitta framför datorn. Men blogga ska jag.

Imorgon lägger jag upp massa bilder, ha en fin kväll alla fina.

Snart kommer bebisar, Marias och Tesses iallafall samt min systers ... !! :D