19 maj, 2010

SOL !


Som många av dagens bloggar kommer lyda är de jätte varmt och soligt ute ! Detta kan nog få vem som helst pigg och glad, värmen .. att bara kunna ha på sig linnen och short, för så pass är det!
Då passar det jätte bra att kolla in alla snygga coola kläder från breeze, haha!
Jag tjuvade hem Bob igår efter jobb och fick mysa med han en bra stund igår kväll och idag morse, så mysigt! Jag tar verkligen vara på varenda stund. Idag hjälpte han Tessan från gosimoj att ställa upp massa figurer på hyllan och fick som tack en figur själv - så stolt och glad han ble och de är faktiskt sådant som får barnen att förstå att de handlar om att ge och ta!
Milla och hennes tänder forsätter dryga sig stackars. In med allt som finns i närheten och in i munnen så de gäller att ha koll på vad hon kan få tag på så hon inte gör illa sig. Grannen allså gosimoj har små verktyg för barnen till att baka med så jag köpte milla träslevar (hon älskar våra där hemma) som är lagom för henne att hålla och slicka på ! ;) Min fina tjej, helt otroligt vilka fina barn jag har!
Jag har kollat massa husinspereringar, hittade en lekstuga Milla ska ha rosa och vit och kommer passa så bra till huset !! =) Huset har jag skissat själv!
Nope, återgå till mitt !
Imorgon är de kvällöppet inne på RIKSGALLERIAN till 20 !!
Och med de kommer mängder olika saker tillföras, som erbjudande och liknande!
Love