26 november, 2008

Basket coach !

Upp tidigt för att väcka upp Ludvig för att klä på oss och käka frulle - gud vad trött jag var i det läget. Jag somnar alltid sent nu mera och det är för att jag och Bob sover länge på morgonen - njae ibland sover Bob längre ialf !
Ludvig skulle ha basketmatch och jag skulle med och coacha vilket dem nog mer eller mindre ångrade sen, haha!
jag skrek för fulla muggar och trots deras kämpande vann dem inte men kom duktigt 3:a !
Bra där Ludde!

Hem för att styra omkring för att nu om en timme fara och kolla på en ev. vavva = chihuahua! 
Den är en korthårig hane i färgen chocklad färg! Jag är redan så förälskad.

Mitt i allt kaos här hemma nu så öppnade Ludvig så duktigt upp färg i blått och gult (sverigefärger) som Bob så duktigt kletade ner sig totalt med. Ja, för att jag göra den långa historien kort så var det bara i badkaret och skrubba pojken.

Idag ska mina fönster vara ditsatta i lägenheten. Ska ringa min hyresvärd Marcus senare för att höra hur det kan gått!? Dem hade inte kommit igår och det gör mig nervös. Jag måste kunna flytta in på lördag! Mest för att jag ska ha någonstans att bo nu när jag ska sätta igång och jobba igen och dels för att inte behöva flänga runt med min lille skatt Bob.

På fredag är ju jag med Look Twice på La Scala i Oskarshamn - ska bli svin roligt men är samtidigt nervös.
Men lite fest på det för att senare nästa dag åka vidare och styra med flytt i Karlskrona.
Det kommer inte ta lång tid kan jag lova, allt står färdigt!


I torsdag som sagt hade jag min rättegång gämtemot mitt X , det tråkiga var inte bara att sitta där och må skit av att se hur faktiskt dåligt han verka må utan också att han var tvungen att köra sin "grej" fortfarande efter så lång tid. 
I rätten kom mycket upp som jag själv inte hade en aning om - det gjorde ont att se och höra. Mitt X nekade till det mesta och hade alla förklaringar i all dess väg till slutet.
Det syntes på långt håll och även syntes det väl på domaren att det gick aldrig riktigt hem.
Jag hade inte så mycket att säga till domaren utan sa mest hur det var och hur saker under "våran" tid låg till. La inte på tog nog mera bort. Tycker han lider redan som han gör.
Nog om det, må han få hjälp och må riktigt bra en dag.

Snart är det Jul ! 
Bob önskar sig precis allt, så det blir inte så svårt.
Vi ska fira julen hos min mamma och mormor med syster och man med barn, kommer bli supertrevligt. Ska även ha guldklimpen på nyår med! Så himla trevligt.
Haft Bob runt 3 veckor nu hela dagarna utan dagis. Bob och jag har kommit varandra väldigt nära. 
Annars är det dagis och andra vardagliga bestyr som tar tid.
Förstå ni kvalitetstiden jag har med honom!? =) Underbart! Underbart! 
Det är svårt att lägga sig då vi pratar hela tiden och busar med varandra. Bob älskar att bli kittlad! Vi kan ligga 1-2h och bara prata om dagen och allt omkring.
Det är så underbart att det är "min" jul och nyår!

Ska snart dra så efter badet ska nu Bob klä på sig och in och leka med grannen. Lite för mycket små hundar och nya ansikten för dem så Bob få leka av sig innan kvällen istället med sin lilla Melina.

Se oss på fredag i Oskarshamn !