15 oktober, 2009

Klädparty "gansta" !

Oh vilken mysig dag, min son skuttade iväg till dagis. Han skulle visa mig att han minsann kunde hela vägen själv till dagis, klart han kan.
Jag tog min fika senare med flickorna Louise och Rudina, helt underbart - det är som förr och jag bara älskar det. Det är sjukt vad man hör och får höra bara på ett fik men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka det är ledsamt men som jag sagt innan - Välkommen till Karlskrona, det du inte vet om dig själv vet andra ! ;)

Jag drog direkt därifrån för att hämta hem Bob igen, han är inte där så mycket mina veckor så hem för att ge han lite käk sen iväg på Josefins klädparty för kläderna "gangsta" som var enligt mig helt OK, fanns lite att välja på och jag hittade fin fina saker till Bob och Bob gilla det också. Han lekte annars sönder sig med Felicia och ett tag trodde jag dem skulle komma igenom taket från övervåningen.
Josefin värdinnan bjöd på grönsaker med dip - tackar för en trevlig stund och dyker upp med bilder i morgon.

Imorgon blir de städa för det har inte jag gjort på hela veckan här sen lite dona inför grabbarnas "hemkomst" , grabbarna ska få lite mys osv. Det är ju fredag.

Bob sover nu som den prins han är och jag ska kolla inlåst på tv4.
Gonatt mina vänner.