11 februari, 2010

shoppat..

..blev hårspännen och en kavaj till i morgon och mässan , hett ! Hittade mig en locktång med till mitt hår, hittade en ganska billig inne på Cookie&I för 300:-, som hittat ju!
Ludvig hittade sig ett spel, fan så dyra dem är till PS3 blir gaaaalen.
Jag är såå spänd inför morgon dagen och de bästa av allt är att man ska dit med dem två bästa - Linda och Daniel!

Trevlans !!

GRATTIS Louise på din dag !! verkligen en sann vän alltid !


Du är en sann vän, alltid kan man lita på dig - älskar dig!!



OH HERREGUD !!!!!!!


Mattias kom precis hem nu när jag satt och blogga, så han han ngt stort i handen DET VAR EN KITCHEN AID!!!! En vit!!!! Han hade gått och filurat på den länge så han slog till, han ville ha den han också.


Nej, ringa Bob och mysa med familj och små dona här hemma!

Kram

shoppa

shoppa

Köpenhamn !

Det är inte en dag utan ngt som står på "todolitstorna" jag gör varje kväll innan jag lägger mig för att rensa ut huvudet till morgon dagen därpå. Med hjälp av dem vet jag vad jag har framför mig.

Idag hade jag inte så mycket, likdant var de igår men de kan varit bland de tråkigaste, ja jag pratar om bankmöten. Igår hade vi företagsträff och idag privat vilket i sin tur resulterade i nya privata konton, sparkonto till oss alla, dvs barnen också - Bob och Melanie mina barn har nu ett varsitt sparkonto och Bob har fan mer pengar än mig nu, avslutar hans på handelsbanken och flyttar nu till Swedbank och gav mig in i det här med fonder också, förstår lite mer vad de där handlar om efter dagens möte så de känns ju givetvis supertryggt!

Efter de vart de hem och göra mängder samtal som vi nu är avslutade med, vi tog med oss mat från michell för att vi varit så duktiga - ni som känner mig vet om att jag äter snabb mat högst en gång i månaden men nu har de varit ngn mer ..
Igår kom Maria upp om och myste till de med Melanie, hon fick en jättefin Nalle av henne. Tack så jätte mycket tjejen, skulle hängt med henne idag också men han inte de..

Nu ska vi snart ut igen - Milla har ätit och bytts på och vi ska ut för att hämta plancher samt trotoarprataren!


IMORGON ÄR DE KLÄDMÄSSAN I KÖPENHAMN!!!!!!!!! WWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!!
Vi ska på bo lyxhotell och ha de så jävla lyx, de är vi så värda!!




Den här ringen fick jag av Mattias för allt jag gör just nu, de är så uppiggande - tusen tack! Den är köpt inne på Hallbergs guld och kommer från Dyberg/Kern - me love!

Packa och ordna inför den tidiga resan i morgon städa lite också, gud sååå roligt de ska bli!!
Det här är en av alla fördelar med att äga en butik, nu börjar trycket lätta och de roliga sker.

Seeeya