28 juni, 2010

En plats i solen !


Robyns nya album är så hett, men snäppet hetare är KENTs nya album "en plats i solen", något poppigare men fortfarande KENT jag bara älskar den - så jubel åt Robyn och KENTs nya album, kommer spelas hårt i sommar och föralltid!
Idag, hemma med Bob och Milla på förmiddag - ganska sliten Bob efter midsommarhelgen. Han sov till drygt 09.20 och var jätteseg till början. Han fick en kubb pjäs rakt på näsan midsommarafton och de resulterade i sjukhus besök med pappa till sent på natten dock utan som några helst problem, Bob var helt skadefri förrutom näsblod, lite ont och vrickad arm .. ja just de, han ramlade från ett staket och slog bort en flisa från en tand också, stackars min Bob ! Tur att han fick träffa mamma så snart så jag fick pyssla om honom. Jag tog han för att åka till mina gudbarn igår vilket var super mysigt, en gång till bjöds vi på gott grillat och bara umgås. Likaså dem har ett fint hus i Nässjö med stor altan.
Bob hämtades nu av sin pappa, hans vecka .. varit mycket pappa nu när midsommarhelgen varit och när jag var i sthlm så jag är glad att jag hade han igår och halva förmiddagen idag men de räcker inte, är inte alls mätt på Bob "tid" vill ha mer men snor han lite till slutet av veckan!?
Imorgon bär de av till Göteborg för filmpremiären Eclipse twilligt sagorna, SOM JAG längtar! Vi ska äta, se filmen och bara ha de riktigt bra, ser den imorgon natt. Linda min söta kommer jobba för mig istället. Ludvig följer med oss på vägen hem!
Solig, en promenad med lillskatt?
Hon som btw mer eller mindre "kryper" ja hon tar sig fram utan problem överallt kring golven.
Ha en underbar måndag!