01 augusti, 2009

U2 Konserten !

Jag kommer aldrig med ord kunna förklara denna upplevelse, jag är inte en av dem grymmaste fansen men att bara få vara med under deras konsert fick hjärtat att slå dubbelt.
Inte nog med att Ullevi var fullsatt och att dem hade en grym scen, en kloliknande multi stor scen för närmare en miljard kronor gjorde ju inte saken sämre.
150 lastbilar med utrustning för deras konsert är vad som följer dem allover under hela deras turné. Biljetterna för dessa 2 dagar i Göteborg tog slut på 2 min - det snabbaste resultatet i deras turné.
Bono som för övrigt gör hela u2 men sin engeriska kontroll på scen och förmåga att få fram sitt budskap om hur viktig freden är på våran jord, viktigt och ett bra sätt att nå ut till oss andra.
Succé som också varenda tidning skriver om idag!





Jag gillar U2 helt klart men är inget större fan men som sagt, denna upplevelsen!!

För övrigt vart jag och Mattias upp kl 12 drygt, det tog verkligen på krafterna att vara uppe till 01.00 och lillskatt uppskattade kanske inte konserten som en annan. Vi tog en härlig frukost på Heden samt en runda till Villervalla där jag inköpte ett par svarta byxor och en röd babymössa. Fick även se vinterkollektionen och den vill jag shoppa sönder mig på!

Idag blir det väääääldigt lungt för resten av dagen.