08 september, 2008

Grand gym !


Det är där jag tränar och jag trivs så bra med det gymmet.
Jocke som äger gymet än bra kille som hjälper mig att forma kroppen som jag vill ha den.
Han anpassar träningen efter dina önskemål och han kan sin sak, min kropp har förändrats sjukt mycket efter bara 6 veckor!


Jag tränar 3 olika set med muskelgrupper.



  1. rygg, bak, ben

  2. mage, armar, axlar

  3. rygg, mage, styrka


Så fortsätter det så till dag 3 sen gör jag om det, det var ganska svårt i början och hålla rätt ställning och kunna utföra momenten rätt men Jocke är där för att hjälpa så jag har verkligen fått hjälp, fan vad tjatig man känner sig efter 60 gången man frågat var en viss övning var och hur den gick till - skyller på närminnet totalt, för det är drabbat!


Grand gym är har varit under ombyggnad, jag har tränat i allt stök men det har fan funkat. Han har gjort världens lyft med hela gymmet och det är riktigt fräscht, lite kvar men för vardag märker man hur snyggt det blir.


Det jag gillar med mitt gym är att jag får hjälp, jag ser resultat. Det är inte jätte många som tränar och framför allt - jag behöver inte känna mig dum! När jag besökte andra gym i stan så kändes det ibland som om jag var på en modell audition än ett gym. Dem SMINKADE sig innan dem gick in till gymmet!! Fan, vad handlar det då om!? Nä, det kändes helt sjukt vissa gånger när brudarna gick som en spinnande katt, fan man bli ju livrädd.


Du kan koncenterar dig på ditt på grand och verkligen trivas. Sen för att inte tala om personalen, fan så mysiga. Man känner sig riktigt välkommen, nu mera mina nya psykologer. Haha!



ÖPPETTIDER! KOSTNADER!


(Ditt första besök på grand gym är givetvis gratis)



En gång ord.pris 60:- studen, vpl, pens 50:-


10- kort 500:- 400:-


ord. pris - stud,vpl, pens


Årskort 1 dag /vecka 25:- / vecka, 1295:- / år 20:- / vecka, 995:-/ år


Årskort 2 dagar/vecka 32:-/vecka, 1595:-/år 25:-/vecka, 1295:-/ år


Årskort obegränsat 47:-/ vecka, 2395:-/ år 40:-/vecka, 1995:-/ år


Öppettider:


Måndag, Onsdag 09.00- 22.00


Tisdag, Torsdag 06.30- 22.00


Fredag 09.00- 20.00


Lördag 10.00- 14.00


Söndag 14.00- 19.00


Det bästa med hela gymet är att det inte är svin dyrt, det går att ha en vanlig svensson ekonomi för att kunna träna och få proffs hjälp!! =)


Kom dit och testa, låt inte ekonomin oroa dig för att inte kunna träna, här kan du ha en svensson ekonomi samt kunna få hjälp och kunna koncentera dig på kroppen och din egna träning. Och du, du behöver inte komma sminkad! Tillräckligt snygg för att ta dig till ett gym !! ;)

Gymet ligger brevid Play. bar , Ronnebygatan 19.

Pga av väldigt mycket konflikter och kommentarer om just det här med vart man tränar lägger jag inte upp kommentarerna. Jag står helt för det jag sagt och menar på att - Grand gym, där kan du vara dig själv och koncentrera dig på dig och din kropp. Snygga killar finns de självklart här men flörten sker under svett torkningen och inte under vikterna ;)


Många har frågat vart jag tränar så nu fick ni reda på de, jag vill ha dit mer folk därav jag skrev informationen som folk frågat om. Slipper ni fråga mer!!



Så det är vad min dag bestod av - träning, Bob, vila och nu kollar vi barnprogram! ;) Mysigt det här med familjeliv och dessa stunder som gör det totalt värt att bara vara svensson!


Seeeya!

Silikonbröst !

Var ett jävla tjat och ständigt frågande om dem.
Jag nämnde dem och har väl nämnt dem någon gång.

Det är så att efter Bob kände jag att jag ville ha tillbaka den ritktiga formen på dem igen, fylla ut dem lite - ja ni vet hur det är!


Men resultatet efter amning var inte så dåligt men klart skillnad.


Jag gjorde mitt första ingrepp 06 och mitt andra 07 , första gången gav dem inte alls bra resultat utan kändes precis som innan Bob fast ngt fastare, fan jag ville ha dem större, så efter ett år gjorde jag mitt andra ingrepp.
Jag satte ett anatomiskt droppformat sk. gelehallon bakom musklen första gången.
Andra gången satte jag SSN - runt format inplantat framför musklen.

Men jag kan också tala om för er att det här har inte varit en lätt match. Jag har haft ALLA komplikationer man kan få av en bröstförstoring.



  1. kapsell bildning , dubbelsidig

  2. allvarlig infektion i h bröst efter andra operation

  3. utsidig visning av silikon (silikonet är så pass stort att det pressar ut och syns tunt innanför huden som väck)

Japp, ni ser!? Ovanligt att Isabell med skulle råka ut för detta - INTE!


Jag ångrar mig jätte mycket men det går inte att göra så mycket åt det. Min läkare och jag från Ak ska träffas snart och se över dem igen om något mer ingrepp måste göras.


Nu vet ni - stora är dem, jag ångrar mig mer eller mindre. Men nu är dem där, dem finns och dem lever med mig, det är ganska OK!


Jag råder absolut ingen göra det av sådan skäl som dåligt självförtroende - du kan få hjälp med det och det finns ingen som är som du och så snygg som du är på ditt sätt. Acceptera dig själv och inse att du duger som du är.


Det gjorde ju inte jag - fan , ett par silikonbröst. Skulle det vara min räddning? Är jag blåst eller? Jo det skulle visa sig ganska snart, men gjort är gjort och jag kan inte mer än även här dumförklara mig lite.