21 april, 2009

Pluggkaos!!

Oh detta pluggandet, hur fan gör man om man inte har plugghuvud? Fan blir så jävla le! Jag kommer ju ingenstans och snart är provet och det är svin stort ju !! =/ Kan ju inte plugga in orden på latin, kunde inte dem nöja sig med engelska!? OH!

Ringde Johan nyss för att höra hur det är med våran finaste - allt var solklart med honom såklart. Jag saknar Bob så det gör ont. Snart ... snart får jag ha honom i min famn igen. Ja ni med barn vet ju vad jag pratar om.

Imorse var vi som sagt med Ludvig till akuten, det fick fort. Ledbandet är skadat, stilla hand och försiktigthet upp till 4 veckor, hårt bandage så ska det förhoppningsvis ge med sig om inte får vi återkomma.

Jag la min kund till en av tjejerna på skolan så jag kunde vara med Ludvig, han ville det.
Så vi hade en heldag jag och han samt pappa Mattias så klart. Självklart ville vi pigga upp den allt för dystra vardagen med lite shopping - vi sa att barnen behövde nya skate hjälmar så vi for till Stadium XXL och det blev kanske liiiite mer än hjälmar till dem!! =)

Skor, hjämar, jackor, t.shirts och så hittade Mattias ett par as coola brillor. Jag själv? Nejnej, jag shoppar inget nu mera ! Haha ! Jag har så äckligt mkt räkningar med skolan och allt så jag får allt hålla i pengarna.


Mattias har annars varit så duktig att han styrt upp utemöblerna med nyoljning mm. Ojoj om han ville ha creed för det sen, tss !


Nu kom han hem med glass och en ny film - gör vi annat än hyr?




Sett film 3 kvällar nu.




Rachel getting married - Drama. Om en kvinna som bor på behandlingshem och ska hem tillfälligt för sin systers bröllop. Saker och ting har förändrats under tiden och det är inte lätt att få andra att förstå den stora sorgen även hon bär på efter olyckan hon orsakade stenhög!




Shutter - Skräck. Ett nygift par flyttar till Tokyo för hans nya fotojobb. Däremot är det någon som försöker varna henne, vem är det egentligen hon gift sig med? Skräcken av otäcka foton kommer ikapp henne och till slut står hon för ett val!




Amusement - Skräck. Ska se den nu !! =( Usch, den verka svin äcklig!





Det är väl bara att vara nöjd och se glad ut över att Mattias verkligen alltid lyckas hyra läskiga filmer.



Fan det är ngt fel med min kamera, med minneskortet !! =( Den sparar inte bilderna jag tar, haha jag har nog redan tagit för många!


Nej film var det - i morgon är det skolan igen.

Super!