09 september, 2008

Bella la Skönhet!

Heeeeeii!

En sönder tränad Bella här, aaaaah! Jag dör, nu vill min kropp bara sova/vila. Men jag har en son och han vill både det ena och andra. Vi har suttit och målat i ritblock en stund nu och haft det roligt. Ska snart in i duschen med honom och styra!

En del har frågat mig om jag på något sätt vådar min kropp?
Jajamensan, jag gör det alla gör? Tror jag, aldrig det där lilla extra kan jag säg.

  1. Efter dusch smörjer jag in mig med bodylotion från Body Shop, det luktar så gott.
  2. Naglarna filar jag och om jag är extra go så kan jag läcka ett lack, jag brukar ju ofta förlänga dem. Det är konstigt med mig - kan aldrig spara mina egna naglar.
  3. Hårinpackning från L ´oreal - expert absolut repair och deras shampo och balsam från frisörbutik.
  4. Huden, dvs ansiktet vådar jag med Cliniqs produkter, deras grundande produkter - trivs super med dem. 3 steg för en snyggare hud och det är verkligen så det är!
  5. Duschtvål använder jag barnängens, den är len och mjuk och känns övrigt bra, ibland efter dusch kan jag ta lite babyolja och få mig riktigt smidig.
  6. Min Makeup inhandlas från MakeUpStore eller Face, det är liknande produkter som ger mig en snygg makeup, men min foundation kommer också den från Cliniq och min mascara är L´oreals - telescopic - sviker aldrig dessa produkter. Kan använda Maybelline - plumping effekt lippgloss så nära hudfärgen man kan komma, tycker jag är snyggast!
  7. Parfymer - har jag alla möjliga från Britney Spears till Kate Moss, u name it - är det något jag tycker är kul är det parfymer!

Där är lite av det jag trivs med och använder, självklart hade jag velat ha produkter som Dior och annat men har inte den ekonomin och Cliniq duger bra för mig. Jag är lite av en sådan som hag svårt att testa något nytt, jag är så trygg i det jag valt och byta kommer sig inte för och allra minst KÖPA något nytt jag INTE testat innan. Jag gör typ aldrig ansiktsmasker och sådant, kanske jag borde?! Tycker inte det på något sätt hjälper mig alls. Något jag tänker börja med är dock ögonkräm, för att få dem piggare - men där har jag ett tips; mjölk-vatten doppade bomulls ringar på ögonen under en stund gör mirakel för trötta och blåaringade ögon.

Något jag för övrigt är sämst på är att följa modet i ren helhet, jag älskar tidningen Sofis mode, hon ger mig så mycket bra tips men här i Karlskrona handlar jag där alla handlar Gina och Vero Moda men allra mest shoppar jag på BREEZE, det är min favorit butik och skiljer sig lite från alla andra, jag bara AVGUDAR den butiken! Jag är lite aven baggy och baggy med linne är ju min grej. Där kan och kunde tusenlappar ryka, herregud! Sämre är jag på att hitta shyssta vardags skor som man alltid kan gå i - köpte ett par converse och är nöjd med dem. Annars är jag svag för högklackat vilket gör mig typ 1.80 hög om inte högre så jag har börjat skita i just dem längre klackarna, men hittar jag - köper jag!

Nä. in med lillen i duschen sen jag själv. Vila och bara mysa ner mig, tänker fan inte röra lägenheten, plockade lite innan.

Gomorgon gym!

Haha, sitter redan med gym - kläder på ! Svarta jogging byxor och ett rosa linne, sådan där boxer linnen som man har i alla färger från Gina Tricot ni vet, man får aldrig för få av dem kan jag säg!

Igår när jag kom hem med Bob efter att ha handlat lite och så var jag helt slut. Vet inte vad som hände men en halvtimmes vila var riktigt tvunget, det är väl så när man tränar mycket att kroppen bara "ger upp" för en stund för att få vila.
Jag blev bra sen och fortsatte kvälle med Bob framför tv och senare la honom.

Jag hade planerat att göra min hårinpackning, L ´oreal - expert , absolut repair ! Så jävla bra! Helt klockren. Använder samma schampo med och balsam!
Jag är rädd om mitt hår, mer rädd nu om det än jag varit innan. Jag färgade sönder det totalt en gång då jag fick för mig att blondera mig - herregud!

Försökte tona mitt hår häromdagen men det gick inte, färgen fastnade inte. Det var en lätt toning då jag inte vill använda för mycket färg i håret, men den fastnade som sagt inte. Nästa vecka har jag planerat att dra till Stockholm för att träffa mig kirurgläkare samt träffa vänner men då också gå förbi Bobby - kändisfrisören! ;) Ringde och pratade med han och han skulle försöka hinna med mig!

Bob dagis och jag gym sen lite för att senare hämta Bob igen! Hans dagar är inte långa på dagis!

ikväll hade jag tänka skriva blogg om hur jag sköter min kropp mer än att träna den, det är en del som frågat mig så det hade varit en kul grej! Hörs!