19 juli, 2010

Min bästa väns bröllop!

Som sagt har jag två jättefina vänner som gifter sig snart, dagarna går med raketfart och jag kan nästan känna deras nervositet, iiiiiiiih!
Idag skickade Nathalie en bild på sig själv iklädd bröllopsklänningen och JAG SÄGER DÅ DE! Galet vad vacker hon är bara i den, helt osminkad och inget uppsättning i håret och allt var det ska vara och så perfekt?
De är inte illa.

Jag är så glad att jag fått äran att vara brudtärna, jag har fixat klänningarna och än så länge ser detta lovande ut.
Det är nu jag bara njuter av min vänskapskrets, vilka vänner.

Bob är hos mig idag också, han ville vara hemma med mamma - de värmer så i mammahjärtat. I skrivande stund röjer dem andra i lägenheten, jag ska dit sen och hjälpa till. Vill flytta klart nu. Känns som om sommaren bara består av denna flytt?
Saknar barnen, vill hem - nu jobb!

Powerwalk - check!

Ja, nu var powerwalken gjord, närmare 80 min igen men de berodde nog mestadels på min dotter, hon var med mig i vagnen, jättemysigt men de tyckte inte hon efter ett tag.
Innan jag stack med Millan så tog vi tvätten, den tog jag nu när jag var färdig också. Mattias och Bob låg på soffan och mös som grisar, härligt med sådan morgon.

Solen skiner och jag är på underbart humör, känner mig frisk och energifull. Det är inget som får mig att må dåligt längre, jag är så stark!
Nu på förmiddagen ska jag styra med att inhandla färg till Bobs rum (blir så snyggt där) och sen blir de jobb i eftermiddag.
Ska plugga lite senare för att sen när jag kommer hem börja packa och röja lite i nya lägenheten, de är fullt upp som ni ser.

Ha en jättefin Måndag!

Bloggstopp!

Ja, jag hinner inte alls de här med bloggen just nu men försöker hinna. Idag har hela dagen gått åt att syssla med nya lägenheten, alla rum är så gott som om-målade och balkongen är under renovering, mycket som ska göras om och vi tjuvstartade själva, ska få nya balkongdörrar mm.
Känns riktigt kul speciellt när man gör de själv.

Jag fantiserar helt om hur jag ska möblera.
Mitt i allt ringer en gammal vän från Oskarshamn och vill hälsa på, så glad jag blev, Marcus! Vi gick en promenad, hämtade hem Bob från sin pappa (JA!!) sen till lekparken, dvs att jag och Milla smet från allgörat i lägenheten.
Välbehövlig pause.
Melanie för övrigt säger Mamma, vet inte om hon vet att de är jag som är Mamma och vad ordet betyder om man säger men hon säger de och gärna flera gånger efter varandra, igår fick vi de alla hört.
Dessutom har hon börjat med pincett greppet, hon tar saker med tum och pekfingret. Duktig tjej. Hon har börjat skatta åt de mesta man gör när man busar med henne, stor tjej.
Och äntligen är Bob hemma, så skönt dock ska han till hasslö när jag jobbar denna veckan, han har ju ingen dagisplats mer. Efter att vi donat med lägenheten så drog jag igång all tvätt innan flyttning, då klädde jag av soffklädslen och tog filtar och lakan över soffan för att skydda kuddarna, alla gosade ner sig och mös till filmen Alice i underlandet.

För övrigt är det de som tagit min tid, all packning, rensning, planering, butiken osv. Har så mycket nu så bloggen blir lidandes!
Imorgon är dagen detsamma - jobba, måla och flytta samt tvätta, ta hand om barnen mm.
Jag bara älskar detta nuet!

OhoooOO.. Bella fick en negativ kommentar, IP visade sig vara densamma. Du är så söt!