07 februari, 2011

Jag visste att det var något ..

.... jag började gråta som ett barn i soffan när jag jobbade, de bara kom .. i massor.
Ångesten började redan igår kväll, saknaden börja bli tuff, att verkligheten kommer ifatt mig är ingen nyhet.
Mer ångest i morse, kunde inte äta och nu sitter jag här på bloggen och öppnar upp mig som en bok, tragiskt.

Bob, mamma saknar dig .. jag orkar inte sakna mer.
Min lilla Bob.

Palla skriva.

Back to Work

Måndag, inte vilken måndag som helst. Jag är tillbaka på jobbet och måndagar är en "kontorsdag" sitter och förbereder allt inför kommande vecka.
Jag känner mig inte riktigt i form, vet inte om man bara är van nu att vara hemma eller om det är annat som "lurar" ?

Helgen som varit träffade jag upp Tamara mfl. Vi åt en god middag på en jättefin restaurang, riktigt mysigt. Pratade och åt gott med härliga människor och det var det som behövdes för att ladda energi, det var ett tag sen. Jag avrundade kvällen efter middagen och tog mig hem medans dem andra drog vidare till Kasinot.

Dagen därpå dvs igår började vi tidigt med alla förberedelser för Edvins kalas. Jag bakade VIT kladdkaka, inte alls så äckligt faktiskt. Dekorerade den med olika bär, lime och stjärnfrukt. Blev kalasets höjdare.
Vi bjöd på Mosaka, perfekt tillgjord så creed till Mattias som stått hela dagen med den. Edvin fick massor utan fina presenter.

Lite bilder:

Tamara & Jag

Upp och ner, haha men här har ni den vita kladdkakan.

När jag gick på Nailteam var en av ämnerna att kunna måla på lack utan att komma utanför eller kladda. Tro mig, de är en konst när man sen barn målat på "sitt sätt". Vi skulle tex komma en vis bit ovanför nagelbandet, inte för mycket eller för lite, vi ska göra en hel nagel med 3 drag, pga av att det sparar färg, blir inte kladigt mer ekonomisk osv, visst är de drygt? Men vi hade just lacksättning på provet också, allså att måla en nagel på dem bestämelserna. Jag klarade det och idag är de en arbetsskada, kan ibland kolla på hur andra målar sin naglar och irriterar mig om det inte är på de sättet jag lärt mig, haha. Eftersom jag sen har 1000 olika naglack så kom lilla Josefina (Mattias systerdotter) och ville ha sina målade. Så där har ni dem ;) Perfekt målade! Haha



En liten del av Mattias stora släkt



Är det någon som tycker om folk är de Milla, hon älskar när det är mycket omkring. Lik sin mamma?
I vilket fall som helst var det en grym helg som vi avslutade med en film som jag starkt rekomenderar: Grown ups, haha skrattade som en tönt till denna. Riktigt rolig. Adam Sandler är en av huvudpersonerna.
Nej, nu blir det jobb sen kommer chefen förbi.
Kram