18 mars, 2009

Men du är la go i hela huvve eller ?

Idag var det ritktigt segt att vakna upp, fan så trött man är? Det känns som att vara tonåring igen och absolut över väga att skolka för att man är så riktigt seg på morgonen. Men det hade man en vakt för (pappa) som såg till att man absolut kom iväg till skolan och nu har jag Mattias som gärna ringer till min mobil och hem telefonen samtidigt så det ringer i huvudet på mig hela dagen sen. Inte konstigt att man är döv.

Dagen gick snabbt men det var tungt hela dagen. Tänker mycket på min son och saknar honom men nu är det bara i morgon kvar sen på fredag hämtar vi honom. Ja och skolan är ju över för sin del också nu på fredag men vi har praktik i 8 veckor dock.


Vi har fortsatt göra mall naglar idag, det är en konst i sig att det du faktiskt gör är ett slags hantverk. Du jobbar med levande ämne som du ska på så kort tid som möjligt forma till en snygg nagel. Det är inte de lättaste men vem har sagt att det är det?

Jag lyckades ganska bra idag för att jobba under en timme?! Vi ska klara av en kunde på 2h!





Dagens mallnaglar på Hanna!

Ska ringa min son nu, sen ska jag äta, efter det blir det film och på tal om det. Jag såg passengers igår - RIKTIGT bra film, ännu en liten skräckis jag gråtit till. Den hade bra handling och riktigt sorligt slut fast lyckligt endå. Jag rekomenderar denna.

Pettsson och Findus !

En annan gjorde det fins med påsken hemma i Karlskrona i helgen, mäkta nöjd över min framförhållning! Hade en riktigt fin helg med grabbarna, men dock bara 2 av dem. Mattias och så lille Bob.

Vi renovera för fullt i lägenheten, fönster bla. Så dem gjorde Mattias klart, äntligen. Så drygt att alltid ha de på sig så fort man kommer hem.


En del av lägenheten !


Vi drog med Bob på bio i allafall, så mysigt. Petsson och Findus, Bob var mäkta förtjust och detta var hans andra biobesök. Lika mysigt varje gång.

Tackar också Linda och Daniel med barnen för en riktigt trevlig kväll. Mattias mös rätt fint med deras lilla nykomling Moses.



En annans kamp för snygga naglar forsätter, det är rysligt! Igår gjorde jag inte alls bra ifrån mig då vi lär oss göra det på mallar nu. Ska det vara så jävla svårt?

Det är de, kan jag säg! Sen ligger jag i som en ål för att hitta en praktiskplats i Karlskrona utan resultat. Men jag har en plan för det med, så ingen kommer bli lidandes.

Vi for i fredags mot Karlskrona för att spendera helgen där som sagt, på vägen stannade vi till på Kungsmässan (galleria) för att fixa lite på apoteket och så. Jag har sett en ursnygg klocka jag vill ha. Nathalie på skolan har en likadan och jag var frälst. Hittade den där, nästa minut var den min. Svindyr men fin och jag blev så lycklig. Tack Mattias!






Igår efter skolan fick jag dra mig en snabb till Nordstan "femman" gallerian för att fixa lite, sen för att dra med Mattias till Jula och inhandla nagelbox. På vägen berättar Mattias om en Mustang som kommit in hos en bilhandlare han känner och hur gärna han vill ha den. Då skulle han byta sin porsche mot den. Han var som ett barn. Vi får se vad han hämtar mig med idag.



Det finns inte så mycket att berätta just nu för jag har en vardag som alla andra helt plötsligt. Skolan tar massa energi och efter den är jag jätte trött att jag knappt orka plugga.





Påskriset !










Titta vad jag fick med mig hem i Fredags !! En liten turtelsBob!!

Saknar min älskade son massor redan men på fredag är han min tills den 5/4 ! Nu måste jag till skolan. Puss