18 augusti, 2009

v.28

v.28
Herremingud vad magen börjar ta form med stormsteg, nu växer jag kan jag lova.

Vi har inte haft den enklaste veckan med lillskatt då jag har brister på både det ena och andra så i skrivande stund får jag hjälp av läkare för att få i mig så mycket som möjligt så lillskatt kan fylla på sina förråd.
Enligt proverna är hon okej men kan vara bättre, men det kan bli fler komplikationer om hon inte får i sig det hon ska.
Men som tur är har bebisar den tendensen att ta vad dem behöver sen är det vi mammor som får lida om det skulle bli fattigt på något i kroppen.
Hon rör sig för fullt trots att det börjar bli lite trångt.
Lillskatt älskar pappas sångröst och blir helt salig när hon hör honom börja sjunga något, underbar känsla.
Bob är ivirg över att bli storebror och frågar varje dag om bebisen inte ska komma ut till honom snart, min fina pojk han är så stolt och det är dem andra 2 också, vi pratar mycket om hur lillskatt kommer se ut och hur det kommer vara.
Våran focus nu är välmåendet för mig och bebis och så mycket annat hinns inte med i våran vardag just nu. Oj vad vi längtar !






Du är på dag 190 av 280. (67,9%).
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 16 nov 2009
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.

hem ljuva hem ..

underbart att få vara hemma och vila/sova än att ligga på en sjukhussäng!

Mattias, som ska ha all kärlek för att han kom och hämtade mig i natt kom som sagt och vi åkte genast tillbaka till göteborg, vi var hemma här runt 07 sen las jag tillfälligt in för injektioner. Dem rabblade upp läget och förklarade att jag under 3 dagar ska pumpas (få injektioner) i fulla mängder.
Som tur är får jag vara hemma emellan!

Som det är nu klarar inte jag av en förlossning och säkerligen inte bebis heller. Kroppen är för matt.

Men vi får proffs hjälp och alla kolla till oss hela tiden, extrem övervakning och lillskatt hon rör sig precis som hon ska och verkar vara okej! Jag litar helt på sjukvården nu att dem hjälper oss för att vi båda ska må så bra som möjligt men främst lillskatt.

Jag blir så tårögd av alla pepp kommentarer jag fått, jag har inte hunnit läsa alla men det är sjukt älskade läsare vad ni peppar oss, hela familjen. Jag läser dem högt så alla får höra och det gäller alla på facebook också, en hel sjö av människor som tänker på oss.
Tack tack tack !

Film, mat, godis och läsk nästa!