03 april, 2011

Hard Rock Café


Var där med Tamara en stund igår, oj vad vi dansade riktigt kul.

Dem hade inrett övervåningen till ett enda stort vardagsrum, eller man fick den känslan där satt vi med snacks och myste ner oss rejält till livespelning.

Tack för igår Tamara.


Milla hade ju sin första dagisdag i fredags och det gick över förväntan bra, när jag hämtade henne hade hon sovit och Milla har hållt sig frisk trots lite baciller på dagis bland andra barn. Imorgon är det dags igen, en vanlig dag.

Jag ska själv till Karlskrona över Mån-Ons, ska bli så jobbigt att vara ifrån Milla med underbart att få umgås med Bob, tänkte bo hos en vän men bestämde nu för hotell så kan Bob sova med mig.

Så mysigt ska de bli.


Jag tänkte faktiskt i en blogg snart dra upp produkter som jag använder och rekomenderar, tycker det är kul att kunna ge av sina egna tips.

Ifredags fick jag en ny vän i sminkväskan, en primer - aldrig använt men sett resultatet efter att mina vänner har en sådan på sig så jag beslöt mig för att införskaffa en och prova.

Jag gick in till Åhléns City och kollade över alla märken, läste något som hastigt om Smachbox Primer på internet och tog mig till deras plats.

Tydligen gjorde jag rätt eftersom de var en av Europas mest sålda Primer 2010?

Jo jag fick ju bekräftat varför, så jävla bra rent utsagt.

Sminket la sig på ett helt annat sätt och satt mycket bättre, jag såg mycket slätare ut.

Mer sådana här tips kommer jag tillbaka med.


Nej nu är det Tv i soffan helt själv, mys !! Milla och jag har varit ensamma sen 09 imorse, myst och haft det super.


Gokväll!!