21 juni, 2008

It´s to late for god´s mercy!

Sverige VANN inte matchen, vilket jag faktiskt trodde.

Innan matchen så var jag och shoppade runt med Martin och Jerry för snyggare sverige utrustning inför kvällen. Jag gick on på en sverigebikini, och Martin hittade tår-strumpor som han köpte i två x, vilken miss nu, men inte då!
Spända var vi, handlades in vad som skulle och jag gick hem för och söva Bob i sängen för att senare i ren panik lägga han i vagnen (han sov som en stock) på med filtar i lager och iväg till Jerrys lägenhet och in med vagnen med Bob i in i ett rum stängde dörren satte mig med dem andra i soffan och väntande ivrigt på Sverige - mål VILKET vi inte fick se .. (kollade självklart till Bob flera gånger som icke vaknade av alla Jerrys fula ord skrikandes).

Jag tänker inte tala mer om de, utan ha en tyst minut för de som kunde varit Sverige-Holland idag!

Ne, tror jag skiter i den minuten också.

Bikinin som jag köpte in BTW kom och bli väldigt populär, finns på face där ja!

Igår var det Midsommar, midsommar, midsommar och vädret såg ut att se lovande ut, en stund ialf. Självklart slog det inte fel med att det regnade så det fick vi stå ut med där ute på Aspö.
Ja för där var jag, mitt ute i ingentans firade jag Midsommar! Så mycket människor, ojoj .. Har det varit så mycket på Aspö på en och samma gång innan!? Jaojao, kanske andra midsommar men det ska vara då..
Det var trevligt, hur underbart som helst tills bomben slog ner .. mitt x kommer dit en mindre snäll människa och jag blev inte lyckligare kan jag säga. Det slutade som väntat med, människan visade sig vara exakt det jag talat emot att vara en stor idiot som aldrig kommer någonsin ha ett eget respekterat liv! Så svag, så feg så oförglömligt dum i huvudet! Stred också mot lagen, bra jobbat!
Men, det kom och vara riktigt trevligt iallafall av flera orskaer.
Fan jag skrattade en del ialf, trots att redan dagen i sig var tung, bilolyckan skedde för ett år sen och det fanns i tankarna, vi fick också besked om att Albin gått bort i en MC olycka då blev det inte hållbart utan jag visade att jag vara ledsen och tyckte det var jobbigt.
Men som sagt, kvällen var ganska lyckad och Martin gjorde allt lite lättare!

FAN VILKEN TID det tog hem dock, klungan var rätt dryg asså! Haha, Martin hade fet problem med sin flippflopps och vägen enligt han var riktigt sne från höger och vänster, haha!

Sen idag vart det upp 08.00 - 10.00 befann vi oss i folketshus igen och städade undan allt, tjej som man är hjälper man till och fint blev de. Festen var som borta, sen hem och grilla igen.

-Var det gått diet-tjejen? / Martin
- Ingen diet här inte, fan vad gott / Isabell

Iväg sen för båten och iland med att möta upp Bob och Johan.
Underbart att få se dem, saknad är min lille grabb och pussarna blev till överrös.
En fika på de, "diet-tjejen" och nu ligger Bob och sover gott.

Nu sitter jag och bloggar, haft ett shysst samtal med "PK" och är nöjd över det! Tänkte duscha nu, inte helt fel och sen slänga upp lite bilder på facebook från igår mm. Dona och greja.

Duschen ropar, ha de!!=)