18 april, 2010

Bobs simskola och Millas babysim !

Underbar helg i göteborg, vi hade lite ärenden där som vanligt bla kvartsamtal med Edvin och de är självklart en viktig sak som vi åker dit för och det gick galant - den killen är så duktig i skolan precis som Ludvig, stolt man blir!
Efter mötet drog vi till den nya gallerian i Göteborg eller Partille då "Allum" som den heter och dra mig baklänges vilken STOR galleria, men vi höll oss och shoppade inte mängder men lite hittade man. Jag hittade massa från Tomas Sabo, me love Sabo men de fick komma till önskelistan.
Edvin fick sig en keps, och Bob leksak sen fick Milla my little ponny grejer, jag som barn älskade MP och för de vidare till henne. Jag hittade en rouge på Makeupstore och ett armband till Mattias.

Vi bodde denna gången hos Nathalie och Ted som jag längtat, saknar Natta ofta. Vi hade de så mysigt trots deras stressiga helg med kalas osv. Kalaset var Tindra som skulle ha (Nattas dotter) och det hölls på ett av Nordens största lekland - leklandet här i Karlskrona blev väldigt litet helt plötsligt, de tog mig en kvart att hitta Bob (efter att ring Natta och frågat var dem var) haha.
Tack söta för middagar och uppassning. Vi glädjer oss så tills nästa gång.


Bob på leklandet, som han lekte av sig och en trött Bob deckade senare i bilen !

Melanie med sin pappa på babysim, denna gången vart han i. Nästa gång ska vi dyka med henne och då är de min tur med henne och jag rekomenderar detta så start, så mysigt det är! Melanie är så glad i vatten.
Bob hade simskola innan Melanies babysim. Bob hade idag två test att utföra och ett av dem var att hålla andan i vattnet, hela 15 sek var han under och klarade sina test så nu var det gjort!
Nu massa film god köttgryta och mys.
Bob åker till sin pappa i morgon.
Love