18 oktober, 2009

Saknar han redan !

Då har återigen en helg gått förbi oss, tycker personligen att oktober månad går riktigt fort. Det är skönt, då närmar jag mig min förlossning ju! ;)
På fredag kvällen kom grabbarna grus och med dem kom också hissgardinerna från IKEA och 2 st byrås, plus 3 kanel/vanilj doftljus som jag mer lr mindre är beroende av - TACK söta snälla! Jo jag hatar IKEA för de, haha!

Lördagen gick vi en runda på stan, vi hittade Melvin en födelsedagspresent och gick mest omkring och mös. Josefine kom förbi med sina barn Felicia och Dion som vi tog för att sitta barnvakt en stund då hon skulle göra en hel del ärrenden på stan, det var supermysigt! Dion är dryga 7 månader allså en bebis och det känns så otroligt konstigt att ha en bebis i närheten av sig själv och veta att man snart har en sådan fast än mindre i famnen snart.
Mysigt.
Sen kom överraskningen, Bion "upp" som var hur mysig och rolig som helst, den rekomenderar jag helt klart, Bob uppskattade den lika mycket som Edvin och Ludvig gjorde.

O där var helgen avklarad, storstäd av lägenheten där vi också drog ut allt från mitt sovrum då dem ska börja renovera där i morgon så jag hoppas verkligen att de är färdigt och fint för att inredas. Jag ska sätta upp foton, hyllor, blommor och snygga dekorations kuddar till sängen mm.
Nice!

Nu sitter jag i bilen och är snart framme, det blir ensam mamma söker sen.

Jag saknar Bob redan, han lämnade vi till kalas som han var bjuden på men de lättar en del i mammahjärtat då jag redan på fredag hämtar honom igen !! Wiiiiiih!