31 augusti, 2009

Tågresan

Jag åkte aldrig hem med Rudina i går, utan tog tåget idag med Bob istället. Resan från Göteborg till Karlskrona gick super, jag var smått nervös innan.
Sist jag åkte tåg med Bob var jag för det första inte gravid men han låste bland annat in sig drygt 15 minuter på toaletten och jag fick inte ut han, fick smått hota han till slut. Jag hade 3 personer bakom mig som ville kissa, hmm. Han sprang som en dåre runtomkring på hela tåget och kunde absolut inte sluta stirra på dem som satt bakom oss mellan stol springan. Idag gick det galant, helt otroligt bra.

När vi väl kom fram möte farmor Magga upp oss och Bob sprang in i hennes famn av lycka. (Tröttnat på mamma?) Haha så jag fick ha Bob 5 min i Karlskrona sen tog hon honom med sig för att umgås lite innan hon far hem till Stockholm ikväll.
Med tanke på min foglossning och sömnbristen i natt ligger jag nu för att vila och uppskattar högt att farmor leker slut på Bob.

Jag har en fika inplanerat och lite "titt" i butiker sen är det hem för att försöka sova så mycket som det bara går, jag vill INTE ha igång en förlossning här i Karlskrona.

Syns ikväll!