12 maj, 2008

080512

dagen min började att jag kom försent till 1344, gott Sandberg .. konstigt att du alltid gör så bra ifrån dig, NOT! Det blir bra så. Tog den efterlängtade Kaffe latten och satt och agerade ut mig inför Rodina och Hanna - det gick bra! Haha! Att jag aldrig får agera.

Fick för jävla dåliga nyheter där med, riktigt sur vatt jag men glad att mina vänner är så pass ärliga att dem säger som det är, donat färdigt där nu med starkt D. Dampa ner mig var ett annat ord idag med, gott..

Saknar Bobban, fy!

Tomt, tyst och lagom vackert men nu ska det fixas hemma.

Puss

080512

Satt man för att blogga igen ..

lyssnat på underbara svenska klassiker i dag, massa härliga fina låtar som mamma lyssnade på när man var mindre, så gott och känslorna i en blidar ett leende.

Louise kom senare med David, den där killen jag skrivit om ni vet, igår fick jag i all ära träffa honom INR, ganska overkligt faktiskt, hahaha! Nä då, killen är bara en vanlig söt pojke med fina tänder och fint hår som Louise mamma sa, haha. Han vart med andra ord godkänd och det av oss alla. Vi åt i allafall frukost och pratade om allt möjligt, måste avbryta den meningen med att tillägga att jag är RIKTIGT JÄVLA FÖRBANNAT TRÖTT PÅ ALLT JÄVLA SKITSNACK, människor verkar fan i mig inte ha något vettigt för sig än att snacka skit. Vad vinner du som människa på att ta något från luften och lägga fram det med din egna mun och veta i bak huvudet att du sårar någon nu men det skiter du i för just i den sistsen vill du få bekräftelse på det du säger eller ha något att prata om eller så är du bara dum i huvudet och anser dig inte ha ett liv och så sitter du där på fiket med dina stora öron som gärna forma om det du hört o lägger fram det hundra ggn värre än du fick höra och GRATTIS där är du vägen till att göra ett rykte plus att såra en människa och kanske till och med förstöra något och när du väl blir påkommen med att vara en av "dem" och blir upptryckt till väggen kan du inte stå för de!? Nästa gång jag är med om detta så kommer min knytnäve tyvärr vara inslaget i det ansiktet, usch nu är jag såååå förbannad när jag tänker på de, har jag sobril hemma!? ;) haha!

David o Louise ialf, sen skulle vi köra hem han till Sölvesborg och håll i hatten vilken STOR stad ;) knappast men man ser väl röven på sig själv när man gå runt knuten av ett hus!? Körde hem sen igen och då tog vi en sväng om Rödeby till Louise föräldrar och snackade om allt mellan himmel och gjorde, sen hyrde vi film och nu sitter vi här ..

Laddade upp bilder på face idag med, ska börja ta tag i det där med att ladda upp. Är en aning seg med de.


Var på stumholmen igår med Bobban, vi badade och hade det bra i solen. Gott! Jag lärde mig även katsa frezzbee eller hur det stavas, haha! Svin kul när man väl kan, blev några kast för att senare dra till sjön.. som jag berättade om!

Snart är det sängen igen, skönt ..

Naawwe, kom på mig med att jag saknar Harry något otroligt, oh! Kom hem!!