28 oktober, 2009

sammandragningar/förvärkar

Igår kväll när jag lagt lillfisen så fick jag ett par bra vändor med sammandragningar/förvärkar. Gjorde mig lite nervös och första tanken slog mig genast, "självklart kommer hon ge sig ut nu när Mattias är i göteborg" men de lugnade som tur var ner sig till senare kväll.

Ännu en natt med sömn, man börja tro att man ska bli pigg igen ? =) Riktigt skönt att få sova, de är man inte bortskämd med direkt.
Efter att nu lämnat en glad Bob på dagis sitter jag i soffan och tänker på hur lite man hinner blogga när man bli tvåbarnsmamma, ja de var bara en tanke av alla tusen i tysnaden, tänker även på jul, Mattias födelsedag och andra saker som närmar sig med stormsteg - förlossningen ? Haha, den är konstant i tankarna.

Tänk att snart är jag tvåbarnsmamma? De känns riktigt märkligt men väldigt underbart. Är så nyfiken på henne så jag håller på att explodera.
Alla blir så glada för våran skull lite sådär extra när man talar om att man har tre buspojkar hemma och väntar en flicka!

En annan tanke är Bobs kalas på lördag, alla kommer så de blir liv i luckan, men kalaset kommer säkerligen bli succé ! Bob bestämmer allt och jag försöker få allt i kraft, haha! Vi har inhandlat mängder dekorations saker för spökkalaset. På torget nu har dem pumpor, så en sådan stor får de bli till dörren!

Nu blir de vila!
Hade behövt dona omkring men de orkar jag inte.