15 mars, 2010

Utvilad !

Det var en väldigt behövlig helg i Göteborg, focus på familj och nära ! Underbart !
Vi hade de väldigt lungt fast hann med en hel del. Fredagen var mest mys, vi kom så sent så vi bänkade oss framför god mat vid tv för att sen efter mycket vin och prat lägga oss. Dagen efter var väl den detsamma, ut dock för lite ärrenden.

Melodifestivalen senare, usch o bläh för resultatet av den men för mig kommer alltid Salem al Fakir vara en vinnare!

Söndagen var den dagen vi började röra oss -vi gav som tack Karina ett presentkort på IKEA sen hade hon ett sen innan vi gett så vi begav oss dit med henne, hon och jag plockar ihop det mesta hon var ute efter och de gick väl på en timme? Allt under en timme på IKEA är bra, haha.


Under tiden vi var på IKEA vart Mattias med Edvin i butikerna omkring och då hittade dem mig en parfym jag så gärna velat ha, de var så att Lina (Karinas dotter) hade en parfym som jag luktade på och blev helt lost i den doften och Mattias hittade mig den - DIOR, Cerié rekomenderar jag stark för er som älskar parfymer.

TACK.


Melanie hittade vi en del till på babyproffsen och Zara där jag shoppade massor med kläder till barnen för vår och sommar, Melanie fick mest men man anser att allt till henne är så "sött" haha.


Men annars shoppade jag inte mer, kläder behövs .. De som blev till Melanie gick jag upp ett par strlk till så hon kom ha de sen.

Jag är toknöjd med min helg och känner mig utvilad.
Idag var vi inte på latsidan, massor energi som gick till att röja en stökig lägenhet, ja vi är rätt bra på att stöka ner som ni förstår, så idag började vi röja - torka fönster, dammsuga, moppa, städa, vattna blommor, byta ut kökstolarna, rensa min gaderob - så nu har jag massor för skänkes! Lägenheten är superfin och fräsch nu.
Milla ska badas ikväll och Bob duscha för den tokungen kom minsann hem till mamma först idag, igår skulle han minsann vara kvar på Hasslö! Saknat han så, kändes ett år äldre - haha! Han växer så mycket nu min grabb.
Nej, ska till jobb och ska dona FÅTT IN MASSOR SNYGGT !!