03 juli, 2009

Barnledig helg, vad gör man !?

Igår for jag till frisören, Ludvig hasade efter och vi skulle befinna oss inne i stan kl 10. Sagt och gjort, gick upp 08 (därav säkerligen jag är upp 08 idag med) vi drog lite frulle och sen tog vi bussen in!
Jag satte mig i frisör stolen samtidigt som jag sa åt henne att göra mig mörk igen. Min frisör bara tittade på mig och skrattade.
- Du är aldrig nöjd, men jag tycker verklige du passar bättre i mörkt !
En timme senare är jag äntligen mörk och jag ångrar mig INTE! Nu förstår jag varför jag trivs så bra i det.
Efter det gick vi en runda runt innestan och då hittade jag "dem där"! Skorna som jag hittat sist jag var på kungsmässan bländade mig igen, kroppen skrek och vek sig samtidigt och jag visste att jag ville bli deras nya ägare men fan vilket pris och nu när man inte kommer kunna utnyttja dem fullt under graviditeten också, ett samtal senare till Mattias och dem var mina !!!!
Nu är dem här hemma och hela familjen tycker jag gjort årets bästa köp. Haha!

Jag är sådan, det händer inte ofta men det händer. När jag hittar något jag veeeerkliiiigen veeeeerkliiigen vill ha och känner det med en gång väntar jag ett par dagar till och har det inte släppt vet jag att jag verkligen vill ha det och då kan jag bli ledsen om jag inte köper det och det kan verkligen vara vad som helst, saker till Bob eller till mig. Dem här skorna var en sådan sak!




När vi kom hem la vi oss i solen samt poolen för att njuta av dagen, Mattias kom hem och det betyder också att grillen slogs igång och ännu mera bad nu också denna gången med Mattias i efter väldigt mycker om och men, jag fick putta i han !! ;) Mohahha!

Jag fick göra hårinpackning i Ludvigs hår, han har ju blonderade slingor och håret blir rätt slitet på det med blandning av alla pool kemikalier så jag tog chansen att kamma allt hår bakåt sen satte Mattias på han sina solbrillor, haha som vi skrattade. Tror faktiskt Ludde trivdes i sin nya bratt stil !! ;)

Denna helgen (hör och häpna) är vi barnlediga!
Vi vet inte hur man gör när man är barnlediga men vi ska nog komma på något, vi är bra på det.
Kanske karlskrona, kanske inte !?
Hagabadet är jag rejält sugen på, http://www.hagabadet.se/index.php och god middag!

Måste ta golven idag och vika ihop lite tvätt så sen är det bara att planera helgen ! ;)

<3