09 juni, 2009

Frågor&Svar !

Hanna sa...
Oj vad han börjar bli olik Johan, tyckte dem var som bär förrut! Men det försvinner mer och mer !

Du är faktiskt en av flera att säga det på kort tid, det är väl så att Bob börja forma sitt "egna" mer personliga utseende ! Dem som vet att Johan är Bobs pappa kommer alltid tycka att han är lik Johan, men "nya" människor tycker det inte alls numera! Men själv tänker jag inte på det.


Maria sa...
Varför publicerar du inte kommentarer?

Av många olika skäl, jag vill att ni ska kunna säga saker som kan vara anonyma, oftast är mina avsändare anonyma och då tror jag deras inlägg/ kommentarer också vill vara det. Kan man inte så för vem man är har man än mindre att göra upplagd på min blogg. Sen har diskussioner startat och så, så jag valde till slut att inte lägga till kommentarer mer än då&då när jag får lust till!

Hanna sa...
Fan Bella, du tynar jävlar i mig bort snart, skärp dig! Du är på tok för smal nu!

Jag har gått ner ganska mycket, men det har sina orsaker, jag har pluggat och haft en stressig tillvaro men jag äter tror mig! Jag gör bara av med det snabbare nu. Sen håller man igång med Bob också, det kan jag lova tar ett kg om dagen! ;)

Lina sa...
Snygg kopia av "Snygg Erik" du har till pojkvän!

Hahahaha, tror ni han hört den innan!? Ska lägga upp ett kort där han är äckligt lik! Mattias njuter av den så därför lägger jag upp den kommentaren!! Han kommer njuta nu på jobb om han läser min blogg.


Anonym sa...
Hur orkar du allt?

Man lär sig, man gör det bara! Jag har alltid haft och kommer ha flera bollar i luften, innan var det svårt att hålla reda på dem men nu kan jag hantera de då min tillvaro är bättre. Klart jag lägger ner en boll då och då så bördan av saker bli mindre men så fort det lättar så tar jag upp en ny !


Lena sa...
Hej, läser din blogg och undrar hur hans barn tog dig? Jag har själv kommit in i en ny familj med hans barn och det går inte så bra som jag trodde. Mvh

Ja du, det där är en kamp. Till en början då jag vart så osäker på mig själv och känslor överhuvudettaget höll jag det på avstånd, att ha två barn till i livet var som en smäll med känslor och ansvar. Jag sansade mig och tog en dag i taget. Ju mer jag litade på hur jag kände och ville ha det mer kom vi varandra närmare.
Edvin har alltid varit svår, han är svår som person och lite av en kille man får kämpa med, det av flera orsaker som jag inte tar här. Men så länge du vet själv att du är "bra" för dem och behandlar dem lika och rättvist och framför allt är dig själv kommer du klara av det fint ! Nu är jag en del av deras liv och det är stort, jag älskar dem och tar hand om dem !

Anonym sa...
Du tvättar rätt ofta va? Haha!

Jajamensan, jag står för familjens tvätt och jag får nog upp det till 7 maskiner i veckan, dvs en om dagen om det ska illa till. Haha.


Så, jag har mer men tar det en annan gång !
Jag sparar allt på min mail och ibland får jag fnatt att svara, ni är trots allt trogna läsare många av er!

Ja, men annars tvättar jag, GAPSKRATT ! och myser med Bob. Bob har ju Melina nu att leka med så jag får väl sysselsätta mig bäst jag kan ! Idag ska vi fira Ludvig, om vi hittade massa coolt på Hollywood åt honom, han kommer bli så lycklig.
I morgon består dagen av skolavslutningar !!