23 maj, 2009

Det är riktigt lugna tider ..

Magosorbe med svenska jordgubbar, sorben är av finaste glass som vi kom över. Fan så gott det var, himelskt ! Jag lever typ på frukt ! Mös till de riktigt igår till filemen !


Sitter hemma i sängen efter en härlig helgfrukost, snart ska de bära av till shopping då Mattias lovat Bob en jätte vatten pistol !
Det har varit riktigt lungt efter examen, lr ja .. någolunda.

Jag har självklart lite filmer att uppdatera er med:

Såg Bröllops duellen igår, haha riktigt bra film om två bästa vänner som äntligen ska gifta sig, men det råkade bli på samma datum och samma plats, men det är bara en av dem som kan ha det då ! Se deras kamp i att försöka få drömbröllopet, no matter what!
Taken, ännu en sjukt bra film för er som gillar spänning och action. En fd säkerhetsagent får sin dotter kidnappad till eskort firma, han har 96h på sig att hitta henne, annars kan hon försvinna för evigt, se hans kamp att hitta henne. Jag rekomenderar denna.



Tvivel, filmen utspelar sig i en katolsk kyrka. En av nunnorna som dessutom är rektor på skolan börja misstänka prästern/fadern för att göra närmande på barn, hennes misstankar blir till något hon senare måste ta tag i - gör hon rätt? Om hon så måste ta ett steg från gud? Vad händer då?
Tvivel verkar vara en dryg och säkerligen tråkig kristen film, men den utspelar sig på ett iallafall modernt sätt som får en att bli intresserad och man kan inte släppa blicken till slut. Helt OK film.


Ja, jag var tvungen att skriva ner detta, det är många med mig som är helt filmtokiga och jag har fått mycket creed för att jag skriver och rekomenderar filmer, och TAKEN är sjukligt bra, den släpper jag inte direkt!



Jo förresten i morse kollade vi GP, där ett test gjort för olika vattenbaserade lackfärg, JOTUN dvs Lady var självklart med i testet och vann. Testet utfördes av Johnny från RoomService. Mattias som är inköpschef på huvudkontoret i Göteborg kunde inte dagen blivit bättre för!
Haha!



Får väl säga - bra där Mattias, men forsätt klippa gräsmattan nu. Dags att bädda sängar för att sen dra.
Seeya!