14 januari, 2010

Saknaden ..

.. kan bli så enorm så man mår illa!
Jag saknar Bob, jätte mycket - min fina pojk, ska ringa han sen och stilla hungern.
Jag är jag trött, de är inte ovanligt men jag är sådär trött så ögonen inte orkar hålla sig uppe - då är man trött? Jag är trött hela tiden men gör saker för att hålla igång och glömma de som igår, då åkte vi iväg med allt skit från rensningen i källaren och jag rensade lite i tvbänken där jag bla hade ett x antal "Sofies Mode" tidningar, är stormförtjust i den tidningen, sist vi va hemma i huset rensade jag också - där hade jag en bra hög av den tidningen, höll på hela dagen med vårat "projekt" också som vi gör alla dagar, inkl idag! I morgon ska alla bitarna vara på plats och då får ni veta vad det är jag/vi styr med hela dagarna alla timmar på dygnet - typ!?


Jag ska ta hit Johanna & Noah en stund tror jag, om jag orkar för att sen hyra film, dricka cola och spy över en godispåse och har Melanie liggandes på magen - idag ska jag häva i mig socker!! Haha, jag är annars väldigt duktig med sockerintagen och känner att huvudvärken är bättre.

Ja, min vikt nedgång fortsätter men nu långsammare, jag äter mindre men oftare och därför går jag inte ner lika fort - bra!


Dagens outfit!


Melanie & Ludvig, en pigg Milla!

Film, cola och godis var de , seeeya!