11 september, 2009

NY systemkamera!

Jaaa! Idag vart vi och hämtade min födelsedags present som typ ALDRIG blivit av, butiken den kommer ifrån ligger en stund utanför men idag gav vi oss iväg efter Mattias jobb och hämtade min älskling !!

Suttit och lekt lite men förstår inte så mycket ännu men älskar att fota, de är en Sony a300, gott. Efter att jag lekt färdigt med kameran och jag och Mattias och jag diskuterat så bestämde vi oss för att dra till Karlskrona i morgon och eftersom vi ska ha lite till från IKEA så drog vi dit som hastigast och inhandlade en köksmatta till att ha under köksmöblerna och lite "bra ha" saker innan dem stängde.


Nu har vi packat och ska käka lite och se på film, "slumdog millionaire" - hoppas på att den är bra!

HAHAHA, hittade Mattias personalfoto på hans jobb idag, kolla resultat ! Ser han något trött ut? Men ack så fin, frissen vet jag dock inte? Inte han heller .. haha!


Men för ovanlighetens skull lägger jag till att jag saknar min son förbannat och älskar honom mest!

.. och efter en kontroll med lillskatt ..

.. så visar det sig att hon minsann är en vecka yngre, så lillskatt SKA komma som RUL sa iallafall trots att en läkare ÄNDRADE det men nu efter alla beräkningar och hjärtkontroller på henne så visade det sig att lillskatt är en vecka yngre än mitt bf datums sagt så hon kommer dimpa ner runt den 23/11 OM de inte blir kejsarsnitt! Hon har förmodligen hunnit lägga på sig en del sen förra kontrollen och kommer nu med stormsteg fortsätta.
Han kollade och styrde med ultraljudet och kollade allt väldigt noga, hon var jätte fin, hade allt på plats och såg riktigt bra ut, hon är helt okej och väger drygt 1 ½ kg ! Jag är så lättad!
Sen att jag var så smal och benranglig som han sa så är det inte konstigt att jag är så liten.


Efter det så var det dags för mig och frisören, jag skulle ju äntligen få göra min hårförlängningen som jag saknat så mycket, långt hår. Det blev så SATANS snyggt, ta bilder ikväll ;)


Ikväll så blir det nog bio, vi är barnlediga! ;) så blir det nog massor med annat mys.