11 mars, 2010

lugna gatan ..

.. inte mkt folk ute ser jag, men inte så konstigt - svinkallt ute !
Men våren är och blir större inne på breeze för varje dag, man blir så sugen på sol när man ser alla härliga toppar och t-shirts här inne!

Jag har en konstig magkänsla, tror de är saknaden efter mina barn/familj .. jag är så van vid att ha dem hela tiden omkring mig och inte så mycket ifrån mig.
Jag kommer blogga upp bilder ikväll om jag hinner .. tiden är knapp när man kommer hem!

En kommentar fråga:
"Kan inte du hålla ett föredrag för oss intresserade om självkänsla, bara att läst din blogg har jag själv hittat så mycket på mig själv jag kan ändra. ...."

Svar:
Nej, tyvärr .. jag är inte en utbildad person inom detta och känner inte att jag skulle kunna hålla ett föredrag på det sätter att lära så att säga.
Jag kommer blogga mer efter min egna kunskap och lära senare.
Du får helt enkelt nöja me de!

En till ..
"Du har jättefina ögonbryn nopprar du dem eller går du till någon som kan det?"
Svar:
Jag nopprar dem själv men basen är gjort hos en frisör sen följer jag bara den grunden men får göra de flera gånger i veckan. Jag färgsätter också med penna för att få en mer markant bryn.

o en annan ..
"Tycker du är riktigt duktig som gör de du gör och den personliga förändringen du har gjort. Jag undrar bara hur du kan ha all denna ork till allt?"
Svar:
Kan i mindre former kalla de bokstavssjukdom DAMP, jag har alltid överskotts energi. Ger jag mig jävelen på ngåot slutför jag det alltid. Tålamod har inte jag och ser alltid till att ordna de mesta själv, ber väldigt sällan om hjälp om jag vet att jag klarar det själv. Men detta kan vara på både gott och ont men tack så mycket!

"Du har en verkligen skit snygg inredningsstil i allt du gör, prylar, möbler ALLT jag älskar verkligen dem få bilder jag fått se på din blogg SNÄLLA du kan du inte lägga upp bilder på din lägenhet???? Jag skulle bli så glad. När du köper något och visar bild på det här kan du inte under skriva pris och inköpsställe??"

Svar:
Tack så jätte mycket. Jag ska lägga upp bilder, snarast. Jag hinner bara inte med det, jag prioriterar inte min blogg längre på samma sätt men självklart ska ni få se detta.

Nej, detta har jag egentligen inte heller tid med, nu ska massa nytt från SISTERS POINT upp!

STORA KRAMAR!!


Ps. Ikväll är de smygpremiär på Harrys, ska bli väldigt kul att se!