29 juli, 2010

Lina 16


Lina, lilla Lina haha fyllde 16 igår och som vi firade med dunder och brak.
Vi hade massa supriser för henne. Hon sommarjobbar här och de är då Mattias systerdotter.
Lina jobbade som vanligt och under stägning så drar jag ner henne för att visa soprummet och saker omkring, då passa en utklädd Karina på att dra in mot butiken och när vi kommer tillbaka så låsas hon snatta kläder och jag säger till Lina att hon måste fram och ta henne, vi gick båda fram och Lina får ett spratt när hon ser vem de är, så roligt det var.
Karina hade för övrigt världens roligaste outfitt, som Melanie senare provade - så hur roligt ut som en helst, en väldigt hårigt bebis.
Senare åt vi på Harrys med fam, min bror är här också. Där hon fick sin systemkamera som vi lagt ihop till samt Iphone. På morgonen sjöng jag och Ludvig för henne, samt Milla ingen annan var hemma.
Hon fick då en parfym och nagelack.
Tro ni Lina är nöjd?
Sen när vi kommer hem börja Karina storröja med oss och de resulterade i ett uberfint vardagsrum och jag ser äntligen ljuset på slutet av detta, de värsta jag vet är kaos vilket förklarar läget i lägenheten nu. Jag passade på att tvätta hela kvällen igår också, duktiga jag.
Sen blev de tårta jag styrt med, text på "sweet sixteen" - klockrent.
Idag är de svabba golven i gamla lägenheten som gäller sen massa annat don. Blir en lång dag idaf med, ska handla lite saker på Åhlens med. Nej, vidare ut.
Kl är 08 och oj så pigg jag är ... inte!
Tesse. grattis i efterskott min stjärna!!