26 april, 2010

Datorn är fuckt up ...

... rent ut sagt där hemma, en ny är inhandlad för längesen men den är bara liggandes så jag måste ta tag i detta!
Vi började denna morgonen med en repris från igår, promenad runt elljusslingan 4.2 km i bastasjö, underbart och andas in den naturen.
Jag har gått ner 1kg på 3 dagar, märkligt! Så fort jag rör mig så smalnar jag av? Men i min tonår var jag spiksmal utan att överdriva kvittade helt hur jag åt jag gick ALDRIG upp. Min son följer mig och min lillebror också, vi är så smala. Men jag är sådan, efter Bobs födslen visade sig tvärtom dock för att nu efter Melanies komma tillbaka men tror dock inte på att jag kan äta vadsomhelst utan att gå upp. Jag äter inget socker osv dä'rav att jag håller min vikt kanske? Jag väger nu (efter alla dessa frågor om min vikt) 64 utan att överdriva! Jag är 1.78 lång, jag lider inte - tvärtom jag mår så bra som jag bara kan och jag ser inte sjuk ut.

För övrigt närmar sig breeze VIP KVÄLLEN nu på onsdag kl 18.30 och det verkar bli hur mycket folk som helst i denna lilla butik, roligt! Vi kommer ha massa mingel, godis, champange, erbjudande som slår höjderna och mingel till kvällen råder!!

Idag fick VI IN MASSOR UTAN av kläder till butiken och då menar jag MASSOR! Hållt på sen 14 tiden att få upp allt. Massa härliga klänningar, korta och knälånga. Nu till sommaren har vi dem finaste kläder!

Idag är de kalas för Milo, Bob ska gratta honom. Av oss får han ett riddartält, det vet redan Linda om så jag kan skriva de här, haha. Jag ringde henne när jag hitta de, tror han kommer gilla de!

Btw, tack Maria för i lördags på Harrys, en trevlig middag.

Fick reda på en jättegrej idag, som ni vet vart jag till göteborg för ett "hemligt" uppdrag och idag fick jag svaret .. vet inte om jag ska avslöja de än eller när jag skrivit på papper men allt är spikat nu!

Bilder kommer FÖRHOPPNINGSVIS ikväll!


LOVE