09 mars, 2010

Vad gör jag uppe ?

.. klockan är 00:13 och jag är dötrött, de som får mig att vara uppe nu är bristen på tvätt -tider som börjar gå mig lite på nerverna (nu vet jag vad ni med hus tänker, "oh vad skönt att man bor i hus") - no shit?
Jag hade av någon konstig anlednig satt upp tvätt- tid i fredags? Måste varit super trött och tänkt väldigt fel, så de fanns givetvis inte en enda tvättid som passade mig annars i veckan så de vart att tvätta efter dagens tvättperson.
Så nu ligger dem sista två maskinerna sen ska jag sova gott, de kan jag lova.
En annan håller för övrigt på att bli dunderförkyld, inte så passande.

Idag har dagen varit sig likt - jobb,jobb och åter jobb och på jobbet dvs i butiken finns de tusen saker att göra, ringa massa samtal och styra med massa ärrenden och göra. Ja jo men så är de precis hela dagarna, de är skönt då att vara två, idag hade jag Masse där och har han en stund i morgon med - imorgon är de min heldag!

För övrigt blev man som kvinna klart uppvaktad av familjen - Tomas Sabo armband med tillbehörande smycken, ME LIKE ALOT, ska dock byta ut ett av dem som jag inte tyckte passade mig till något som mer passar mig - för er som inte vet är det dessa armband jag visar nedanför på bild, man kan då samla på sig massa olika berlocker som passar just din personlighet. Jag fick en stjärna FÖR ATT JAG ÄR TOK i stjärnor, haha sen ett hjärta från Mattias och en ängel, de är den jag ska byta ut ! Tokglad för den presenten, tack alla barn och Mattias.

Fick massor gjort idag och är glad för de, att få saker gjorda är alltid skönt. Vi hade ju köpt in en gaderob till butiken för att ha bakom disken men de ångrade jag och idag fixade jag så att Jetpak hämtade tillbaka den till Jysk där jag hittade den, jätte snygg faktiskt men ångrade mig - just sådana saker känns som en befrielse, att bli av med massa måsten ! ;)

Min frågestund för er kommentar läsare måste jag ta i veckan när jag hinner.

För övrigt blir det upp till Göteborg i helgen för att hälsa på Edvin och fam. Jag ska då passa på att fixa min utväxt och vaxa mig, de är de nya jag blivit beroende av - vaxning, jag älskar. Längtar redan, Bob ska då under tiden vara med farmor och farfar för att hänga lite med Johan under helgen.

Nu är tvätten klar ..

GODNATT!