04 januari, 2010

här händer det grejer ..

.. här händer de saker med dunder och brak och det verkar faseninimig gå hän också!
Jag kan inget säga förrens allt är i lås vilket jag hoppas sker i morgon, då ska de firas. Jag kommer bli så satans (rent utsagt) lycklig om det funkar.

Förrutom "detta här" så händer det otroligt mängder andra saker. Lägeheten består i fullt kaos, då vi vart till IKEA häromdagen där jag minsann fyndade en hel del som jag tyckte jag skulle ha till lägenheten, haha den andra av oss dvs Mattias kanske inte instämde men vad har han och säga till om på IKEA?! Hahahaha!

Eftersom man har en bebis och en Bob så går allt vääääldigt långsamt här hemma, vi lyckas göra lite varje dag men stöket består men jag lider inte, när vi väl röjt färdigt och fått de som vi vill ha det blir det nog fint här hemma.

Melanie, hon ler allt mer och jag lyckades fånga det på kort häromdagen. Hon äter med längre uppehåll i mellan måltiderna och sover nästan hela nätter, äter en gång nu endast, med tanke på att vi byter barnavårdcentral till Trossö från Göteborg så har vi inte fått en tid till henne men hoppas vi kan komma i veckan nu, tror lätt hon ligger på 4500g?
Jag har en stor flicka och jag är så lycklig i detta nuet.

Trots allt som sker runt omkring - husförsäljning, flytt, barn och saken vi har på gång som tar VÄLDIGT mycket tid så mår vi bra, stressade men OK iallafall.

Magga och Per kom upp och hämtade Bob för skriskoåkning och Ludvig följde med, han fick ett par skriskor av dem i inflytt present Edvin har också ett par som väntar - tack så mkt söta!
Edvin för övrigt saknar vi massor, han är med sin mamma och respektive i fjällen för skidåkning, ren lyx!

På tal om de, Mattias fick en klocka av mig i inflyttningspresent, inte vilken som helst ska jag väl säga utan en väggklocka av riviera maison som enbart kom in 8 stycken till Sverige varav 2 av dem till Alfons på kungsmässan, den är så snygg så jag ryser varje gång jag ser den, stor och mäktig!



.. annars gjorde jag pannkakor till barnen till kvällsmat, väldigt populärt. Jag lyckades göra en riktigt reklam pannkaka, haha perfekt rund!



Josefina, Mattias systerdotter. Hur söt är inte hon MEN kolla in den lilla fiolen!? Jag trodde det var ett skämt, men så sött! Hon kommer bli en av sveriges duktigaste .. !



Dukningen till nyår hos Mattias syster, riktigt fint och god mat - TACK så mycket för det Karina med familj!



En toksöt Melanie, i sin älsklings dress som hon fick av Karina - Melanie har den minst en gång i veckan då den är så perfekt för henne, hon håller strlk 56 nu!

Bror Bob som inte sett Melanie på ett tag kramade hjärtligt om henne, så lycklig för att äntligen ses. Han rapade henne efter maten och blev så glad när han lyckades. Kom lite spya på honom och han gjorde en vedervärdig min när han såg den, som jag skrattade!


En annan favvoplats är hos storebror Ludvig som får agera en hel del barnvakt medans vi röjer här hemma och han är redan proffs!


Lite av de som händer/hänt just nu!
Idag kom Louise med sin David upp, lillskatt fick en supersöt mysdress, tack söta. Rudina kom också upp och berättade om sina äventyr, fasen vad jag saknar "våran" tid.
Imorgon ska vi forsätta hänga lite för att kanske ta en svänga runt i dimman en stund i morgon kväll, jag är så sugen men kommer nog få fööör stor hemlängtan och springa hem.
Min sockerfria vecka har börjat, jag mår inte bra av dem mängderna jag tar in i försök att gå upp för de funkar inte istället får jag huvudvärk och illamående så de är avväjning nu man blir ju beroende av det.
Nu, Rolandz - kärlek och ananas - Gokväll!