06 juni, 2011

Karlskrona


Behöver jag tala om hur jäkla underbart vi hade det igen, jag och Bob? Hur härligt som helst och vädret var med oss hela helgen, förutom jobb så låg vi på stumholmen hela helgen, knappt att solen tog, nej inte alls - haha!
Den 17 hämtar jag Bob igen för att ha många dagar ihop med honom, som vi längtar!! Det kändes men inte lika hårt att lämna honom eftersom jag visste att det är nära till nästa gång vi ses.

Måste bara tillägga en sak en vän sa till min häromdagen -"Din svenska på bloggen är katastrof". Mitt svar på detta är att - ja, helt sinnessjuk. Jag rättar aldrig mina fel efter om jag inte sett dem innan jag sparar bloggen så när jag väl läser om den igen vid ett annat tillfälle stör jag ihjäl mig på stavfelen men orkar inte gå in och rätta. Man får sig ett gott skratt ibland, jag skriver för fort helt enkelt så jag ber om ursäkt för detta.

Förutom mitt härliga häng med Bob skulle jag göra en scen i min väns musikvideo som spelades in i söndags, jag hade riktigt roligt åt min roll och ni lär väl få se det i framtiden, hahaha!

Lite ego-bilder som aldrig görs gjordes när jag var i ordning för musikvideon, jätteroligt att göra sig i ordning så och känna sig lite extra fin.
Övrigt umgicks jag med så mycket vänner jag hann med tackar så extremt för det även om det bara var korta stunder.

Lägg märket till halsbandet jag fick på mors-dag, "blingar" ikapp en del och är så jag!

Blond, ja jo vi kan kalla det så, lite hårförläng på det. Kommer jag aldrig vara utan hårförläng? Jag gillar känslan, jag gillar längden men sparar aldrig håret själv. Håret får växa max axlarna sen måste jag klippa, de känns så fräscht! Ja, jo jag är lite konstig i mitt tänk.

Igår kom jag hem till familjen om inte främst Melanie, hon sov dock men vaknade idag morse av en gnällig tjej som inte alls verkade pigg. Vid frukosten upptäcker jag att hela Melanies mun är full med stora blåsor, in med henne till akuten efter att rintg 1177 och fått den rekommendationen. Inne där så är det som vanligt en virus infektion som på det sättet bildat blåsor i munnen, inte helt ovanligt men det gör ont att tugga och då äta så kräm och välling har varit kosten för min lilla fia idag. Jag tycker så synd om henne men dem såg ingen oro att släppa iväg henne till dagis, de behöver hon och feber har hon inte. Jag jobbar i morgon och ser verkligen fram emot det.

Ha en bra kväll.