30 september, 2009

v.33

v.33
Haha den kulan jag ligger inne med, nu växer hon och det med raaaaasande fart som ni märker. Jag bara älskar tillståndet men bara hatar foglossningen och sen att alla tror jag ska ha inom minuten!
Hon rör sig, livlig än och det kan jag inte förstå, har hon plats för det?! Hon sparkar gärna upp emot revbenen och så fort jag sitter i vanlig sittställning trycker det något enormt så sittställningen har blivit till halvliggandes på stolen nu mera, just snyggt!
Det är tungt nu, riktigt tungt men tycker att det går bra än så länge. I veckorna är jag ensam hemma med Bob och det känns när man inte kan få avlastningen men eftersom Bob är världens duktigaste kille så sköter han mycket själv - mamma stolthet.
Det är riktigt mysigt att sitta med magen till en kopp te eller chocklad och se hennes rörelser så brutala endå och bara njuta med Mattias och syskonen brevid. Jag är inte så rädd än inför förlossningen även om den är nära men visst tänker man till på den då och då. Jag kommer ha väldigt stort stöd och det kommer nog räcka lång, säger jag nu ialf ;)
Namn är mer eller mindre klart, bara hon ser ut som en sådan så blir hon en sådan men de är hemligt tills hon kommit ut till oss.
Jag är för övrigt i 8;e graviditetsmånaden idag också. Nu är det inte långt kvar och jag tänker ta varenda dag som om det vore den sista som gravid, för det är något jag kommer sakna trots allt när hon väl är ute sedan.

en bra dag ..

.. trots den förbannade foglossningen rent ut sagt, riktigt drygt. Göööör sååååå ont !

Dagen gick fort denna också, träffade Linda på stan - supermys. Jag har att styra med kände jag när jag väl satt där, ja ni får la veta med framtiden kära läsare.
Många som frågar om mycket och att jag är dålig på att svara och det är jag men lovar att jag ska ta era frågot och kommentarer någon kväll.

Jag gick för att hämta Bob och hans kompis som är här hemma nu och leker, hans mamma kommer snart och då ska vi alla fika innan dem går hem. Bob älskar att ha kompisar hemma eller gå till kompisar också för den delen.
Jag passade på att plocka undan lite medans dem sysselsatte sig med film och satte mig nu framför datorn.

Jag farmar en del på facebook - sjukt kul, nästintill endast därför som jag sitter så mycket på face.

Fixade annars sportify igår, tack Jonas för din hjälp - så lyx att ha det nu, men kom på att än lyxigare hade de varit med en kabel från datorn till min stereo så de ska jag fixa när Mattias kommer på fredag, ja för han och Ludvig är dem som kommer och inte Edvin ?! Nej, han ska på kalas på fredag kväll så han får stanna hos sin mamma denna helgen men däremot så kommer ju då min bror och hälsar på över helgen, riktigt trevlans.

Greys senare och soffan, ser vi fram emot.

Sjukligt lycklig

Vaknar av ett Bob står brevid mig och gör effekter i ljud av munnen med sitt skepp, haha! God morgon älskling.

Nu är det dagis sen är de en efterlängtan lunch och pratstund med Linda och säkerligen Moses som kommer med. Riktigt nice.

Sjukligt lycklig man är känner jag denna morgonen, lägenheten är vrålstökig, har lite tvätt här och där och man är rätt nyvaken och ska lämna han på dagis snart men inget stör mig inte ens lite. Alla planer vi/jag haft verkar nu träda i kraft och jag vill sätta mig och skissa, rita drömma och planera och det kommer bli så grymt !!
Tänk att något som ska bli så perfekt kan ta sådan tid? Men uppenbarligen har det varit värt det, hundra gånger om. Saker man trodde skulle vara omöjliga har blivit möjliga och puzzelbitarna som tagit en öändlig tid att lägga på plats ligger mer eller mindre på rätt ställe nu.

Bob och jag ska planera kalas denna veckan, han fyller ju 5 den 26/10 !

Nej iväg med han på dagis och jag ska styra en del.

Säger bara en sak - förbannade jäklaret forglossning.
Tackohej.