08 juni, 2009

Lite till av det goda ..


En underbar dag (dagen efter jobb) på Bistrobar, vi satt i dem fotöljerna hela dagen inför Sverige matchen, (rötägg) men vi hade det riktigt najs, det undehölls minsann på torget också. Sveriges dag i ära! Kunde ju inte bli bättre förrutom att jag insjuknade ! =(




Jajamensan, dagen i ära !! =) Sverige !


Sen var det dags för kalasfirande, här ser ni några av dem som var med, självklart var finaste Bob med och många andra härliga! Vi firade fyra stycken, lillflickan Josefina 5 , Ludvig 12, Håkan (Mattias bror) 44 och Mattias pappa Leif 7o ! Så det var mig ett jädrans kalasande!













Ja det var jätte trevligt och vi mös på men att jag inte var helt okej kändes rätt så duktigt! Men som sagt, jag är okej nu!





Bob kände för glass idag efter inhandlingen av födelsedagspresenter till tolvåringen i morgon, då vi ska fira honom. Ojoj om han kommer bli nöjd lille Ludvig. Bob blev nöjd bara han fick en glass och det syns väl !?
Nej, i morgon är det skitväder och en Bob som kommer behövas sysselsättas till max. Jag tror jag lägger mig nu brevis kärleken Mattias !
Love

Värdinna på bistrobar !

Wwweeeah !
Iam back on track ! Efter en rent ut sagt galen helg, jag som klagar på att jag är trött, nu har det olika faktorer men en är kanske att jag stressar sönder mig? Haha!


I fredags drog vi efter mycket om och men mot Kalmar för att jag skulle jobba som värdinna på Bistrobar!
Rudina mötte upp mig på hotellet och vi började göra oss i ordning, killarna dvs Krille och Mattias drog krogrunda under tiden !


Jag hade en riktigt najs kväll och träffade mycket roligt folk.


Vi hade neon färg som vi kladdade ner alla med, en del hade ansiktet fullt och såg inte riktigt klocka ut, som vi skrattade !!


Kvällen var helt galen och jag är så glad över att jag gjorde de men det skulle också ta ut sin rätt. Efter kvällens slut mötte vi upp Mattias och Krille som hade minst sagt kulor under fötterna, haha. Herregud, visst en öl eller två på en härlig utservering men det blev nog lite mer än så !! ;)


Dagen efter vaknade jag upp av att kroppen inte ville upp ur sängen, men upp tog vi oss och inhandlade presenter till kalaset och sverige linne till mig. Vi drog också en lunch med Cesar på Bistro i solen på utserveringen, där satt vi sen kan jag tala om. Solen stekte och glas efter glas med både det ena och andra åkte ner.


Jag levde på coca vola och kände hur jag började må riktigt dåligt, kunde knappt svälja och började få ont i kroppen, när Sverige- Danmark matchen snart började (taggad som fan) kände jag att kroppen sjönk ihop, tillbaka till hotellet och försöka bli okej men de var omöjligt. Jag blev sjuk!


Sen vill jag tillägga - kasst Sverige, jävligt kasst!!!


Vi drog tidigt söndag morgon, jag jobbade allså inget på lördag kväll. Vi drog för att hämta lille Leo som jag lämnat hos syster i Oskarshamn sen raka vägen till Karlskrona för att hämta lilleman, det var då feber kändes som minst !! Han blev min levande alvedon.


Hem för att stressa sönder oss emot kalaset, kroppen sa ifrån men tänkte en liten stund håller jag.


Väl där föll jag ihop återigen, kroppen ville inte och trötta barn satte mig på plats, hem för att totalt dö ut i sängen till en film; Cool Men -komedi, handlar om två män som varit ett stort soulband, därav den ena mannen av dem tre går bort. Ett återgigg förenar dem två som är kvar och det kanske inte är vad dem tänkt sig och på vägen till den stora "comebacken" händer det lite utöver normala.

Där fick ni mer eller mindre en redovisning !! =)


Tråkigt att jag blev dålig, men skönt att vara här igen. Nu är jag okej och jag myser fullt ut med Bob.


Ieftermiddag bär det av till stan för att inhandla present till Ludvig som fyller 12 i morgon sen lite avslutnings prylar inför deras skolavslutning på onsdag!


Fullt upp med andra ord!!
En galen fredag, jag skrattar åt hur det syns att jag har löshår i ! Haha! Men när dicoljuset var dimma över lokalen och ingen fotograf var framme med blixten såg det riktigt bra ut !! =)

Tack Rudina för att du hjälpte mig, hon är nu i Spanien och solar sönder sig återigen.









Kommer mer bilder från kalaset och annat kväll, nu ska jag mysa ner mig med sonen och kanske tvätta igen ?!