10 april, 2009

Nu är saknaden olidlig !

Saknar han så de gör ont.
Vi pratade i telefon nyssens om hur duktig Isa varit på TV.
Vi ville inte lägga på - jag ville inte lägga på och det slutade med att vi skrattade jätte mycket.
Jag älskar dig Bob och saknar dig så det gör ont, du är mammas allt och det jag känner för dig trodde jag aldrig man kunde känna för någon någongång.
Det är en otrolig kärlek.
Det finns inget som kommer få mig att känna så som jag gör för dig.
Det ska bli underbart att få vara bakom dig i alla val du gör i livet och kanske många gånger vara där när du behöver tröst eller någon att skratta med.

Det är galet vad jag älskar detta barn.








Jag gör ALLT för dig !!

... fotbad i lugnanro med citronvatten !

Här sitter jag med fötterna ifotbad efter att ha varit ute hela dagen på terrasen och kollat på när Mattias slitit där ute. Känner mig mäkta överlägsen, haha. Sen bar det av för att inhandla mat jag beställt - Rödspätta med potatis och kallsås, nya favvisen nu! ;)

Vi gick runt omkring på Kungsmässan (gallerian) och hälsade på min lilla Amanda i min favvis butil BIANCO !
- Bella, har du någonsin varit här inne UTAN att köpa skor?
- Ne men bara för det gör jag inte det idag! Haha!
Fast jag såg svin snygga ballerina skor, måste smyga iväg och inhandla dem i dagarna.



Sen inhandlade jag fotsalt och fotfil, nu ska det donas fötter, ska även göra Mattias naglar!
Ska också köra en hårinpackning, behövligt efter alla blonderingar. Snacka om att jag är ljus nu. Jag gillar DET INTE och tänker bli mörk igen.




Mina favorit produkter !



Bed heads glansspray är att rekomendera! Den råsa seriern Kerastane är för slitet hår och väldigt vårdande. Hjälper mitt hår väldigt bra.



Glömde ju lägga upp bilden på den snygga fruktkorgen vi köpte igår. Snygg va?! Från village - såklart! Dem har ju nygligen öppnat i Karlskrona! GOTT ÄR DET!

Nu ligger jag här med datorn i famnen och ska snart styra med pedikyren. Precis givit Mattias hans påskägg, med kort. Han blev super glad. Ägget var jätte tungt med allt godis. Jag äcklas ju av de, kan äta ngn bit men inte annars, då blir det inte att han äter heller men nu fick han rejält så han blev så glad!



Mattias gör maten, JA jag vet han lagar alltid maten men för en som är totalt IQ befriad i köket är inte det så konstigt!!


Nej predikyren väntar, fint med fräscha fötter.


Bob, mammas finaste - jag saknar dig så mkt!
Försökte ringa han innan men han är på kalas och har fullt upp nu !! =)

Glad Påsk !


Det första jag gjorde i morse var att sätta på Lotta flyttar hemifrån, den är så mysig. Vi vaknade till och kom på att vi helst hade velat äta frukost ute en dag som denna, då fara in till stan men det orkar vi inte än så Mattias är om hemköp för att fixa frallor, gott.



Igår kanske jag gjorde dem snyggaste naglar - en aning snygga. Jag blev nöjd och hon med samt min lärare. Riktigt bra. Dock satt vi en stund. Men det gick bra.




Jag hatar att se hur naglarna blir på bild. Jag förstår inte.



Efter skolan drog jag och Mattias för att inhandla schampo och födelsedags presenter till Alva, Mattias brorsdotter. Vi köpte henne en film och en My Little Pony som inte var lika roligt att få som filmen, haha. Hon är en liten pojkflicka! Vi stannade där en stund och myste runt med henne. Hon sjöng och läst bok för oss. Kan tala om att Alva kan Totte böckerna utantill i minsta ord. Det var så härligt att se, Mattias och jag skrattade riktigt med henne - sötnöten.

Vi bestämde oss för att äta middag ihop så vi for för att handla och dona sen åt vi en riktigt god köttbit.
Väl senare tog vi en taxi hem och nu ligger jag här, har inte kommit längre!!;)

Sådana här helger som bla påsken saknar jag verkligen Bob extra mkt. Jag vill så gärna ha honom i morgon för att springa ut och leta efter påskägg som jag gjorde som liten. Gud vad mysigt. Jag har köpt film "svärdet i stenen" och massa godis till hans påskägg. Jag fick alltid massa saker i mina påskägg, dessutom mega stora ägg. Jag är inte sämre än att ge det jag fick till honom.

Glad påsk mammas skitunge, jag saknar dig.

Glöm nu inte att titta på Isa och hennes kompis på Talang ikväll. Det är Bobs syssling. Ska bli himla mysigt. Ne, undra vart dagen bär av idag.
Det är en speciell dag idag också - med vad säger jag inte !! ;)


Love