26 augusti, 2009

v.29

v.29
Ja, jag blir ju inte mindre! Våger visar 4 kg plus och jag lär ju inget annat än göra att öka. Hon rör sig livligt så fort jag ligger på ryggen får hon fnattet och sprattlar som bara den. Mattias tycker detta är underbart att utifrån få känna sitt lilla barn i magen.
Injektionerna fortsätter vi med, det tar på mig men resulterade inte hitttils i något men vi forsätter kämpa på.
Vi har shoppat mängder, men nu ska vi ge oss för en stund. Det har blivit en väldans massa. Bob har ju inte heller direkt slutat tjata om hur mycket han vill att bebis ska komma ut nu och frågar runt 10 ggr per dag "-när var det nu igen bebis skulle komma mamma?".
Det känns allt mer att humöret börja tryta, känner mig otillräcklig och många gånger väldigt trött. Jag är glad att Rudina finns för mig nu och hjälper mig med vardagliga bestyr. Namnet har ju också börjat bli ett samtalsämne och jag har runt 4 namn som det är nu alla unika i sig. Det ska bli spännande och se vad det kan vara för någon där inne!
Älskade älskade lilla barn, du ger mamma oroskänsla innan men kärleken till dig är total redan nu.


Jag gick dessutom in i 7:e graviditetsmånaden häromdagen.
När vi hämtat Mattias från jobb så ställde jag mig och gjorde käk, pasta och köttfärs sen fikade vi på fika som jag köpt hem, innan kvällens läggdags byggde vi lite lego med Bob. Jag hade dock lite svårt att sitta. Rudina spelade med Ludvig och det är ett jävla hallå mellan dem nu på altanen, haha.
Melina kom som hastigt för att leka sista halvtimmen med Bob och Mattias satte sig nu för att spela gitarr och jag bloggar, snart sängen ...

Wooha ..

Man är inte direkt superpigg nu, injektionen gick fint förrutom pakeringsbötern vi hade fått efter. Riktigt drygt, sen samtalet från föräskringskassan var än mer drygt, dem gör fan inte mycket rätt. I två ärrenden är jag på dem dagligen ang mig och mina pengar - vill inte, orkar inte har ingen lust just nu.
Dem skulle hjälpa mig så gott dem kunde men de mesta får man styra själv iform av telefonsamtal hit och dit - orka!?

Efter sjukhuset tog vi en fika på ett favorit café inne i Haga som jag har, givetvis gick vi in till Villervalla som fått än mer roliga saker att titta på. Men jag shoppade inget, känns som man får ta det ganska lungt med den saken nu, usch alldeles för mkt av den saken nu.

Igår gick jag in i v.29 samt 7:e graviditetsmånaden.
Lägger upp bild på magen ikväll.

Igår styrde en annan runt omkring i huset och städade. Mattias vart super glad för det men sur för att jag inte vilat men jag får för fan liggsår.
Idag ska jag tvätta upp lite, sen sova lite till, redan hunnit en stund.

Bob var inte alls pigg runt middagstid och ville inte äta utan sa mest hela tiden att han var trött, jag kände på han och visst var han varm men efter lite mat och vila är han lite piggare och jag hoppas verkligen att han bara är tillfälligt hängig.

Tack Rudina för att du finns här nu för mig, riktigt skönt med avlastning på alla sätt och att avlasta Mattias som annars får vara ifrån sitt jobb ganska mycket slipper det nu. Han vill men samtisdigt känner jag att han måste vara närvarande där och han också och så länge läget inte är akut så tycker jag det funkar bra med Rudina ! ;)

Syns senare!