17 juli, 2008

Vad gör du nu för tiden ..

Herregud, det var ett tag sen igen nu jag skrev.
Men vem vill sitta framför datorn när det är fint väder!?
Dessutom har det inte hänt sådär jätte mycket nu. Vill ju inte skriva bara för att skriva heller.
Bobvecka denna vecka och vi åkte till Oskarshamn igår morse till idag för att hälsa på mamma oså, syster med man och barn var också där och om jag mös ngt med min systerson. Vi besökte hamfestivalen och gick runt där, Bob ville kasta pil men vi sa åt han att det var för svårt för en liten pojke då han precis såg över kanten på själva "ståndet" så från ingenstans tar han en pil ialf som ligger på disken och kastar iväg den och pang, så small en ballong o sen gör han om det igen och pang så small andra! Jag trodde inte mina ögon, haha skrattade gjorde jag rätt friskt med, vilken kille man har. Han var mäkta stolt med. Som pris fick han en upplåsbar hammare som vi haft rikigt kul med, vi äldre asså. Vi mös omkring riktigt och hade de bra, vädret skrämde hem oss och där blev det sängdax för Bob och vi vuxna spelade familje geni, fasen vad kul vi hade.
- Vad växer fortast, tånaglarna eller fingernaglarna!?
- Tånåglarna för dem biter jag inte på / Lillasyster Frida
Ah att vi inte dog av skratt.
Den var bra.
Annars har mycket som vanligt blivit inställt, Skara sommarland tex.
Ikea skulle vi med till men det får vi väl ta i nästa vecka. Det är lite mycket som händer nu.
Jag håller på att göra mig av med min lgh. Det gick lite väl fort kanske. La ut den på blocket idag och redan nu har flera ringt och vill ha den.
Slipper man den hyran och det är det jag är ute efter.
Har inte träffat min psykolog heller, det känns riktigt jobbigt. Inte för att jag mår dåligt utan mer för att jag behöver prata med henne, det är så skönt. Nu har hon snart semester. Ska ringa dem i morgon och kolla om det finns en tid ialf.
Hell´s kitchen - finns det fulare program!?
Bob har varit ganska jobbig nu en vecka, inte nog med att barnet mitt fick svinkoppor så satte trotsen in hårdare. Varit svin tufft med - "Jag vill .. "
Men, ack den som ger sig. Jag har också blivit tuff och tuffare blir jag.
Annars har ju Martins bror flyttat hem till Sverige, så dem har vi fått in i Karlskrona och hjälpt till med lägenheten och jag har fått Maria att se om Karlskrona mer, dem bodde i Norge innan och nu ville dem hem. Maria är verkligen super söt och häromdagen gick vi en runda på stan, tittade lite osv. Hon ville pierca sig så jag drog med henne till Peopole haha så hade hon en piercing mer på sig, överläppen sidan!
Gott, har med haft där så det är ju självklart snyggt.
Annars i helgen händer inte mycket, har ju Bob.
Men i morgon ska han tillbaka till dagis efter två dagar ledig. Hoppas hans flickvän är där då, Lucia!
Han behöver leka av sig.
Jag funderar på att träffa upp Tesse eller Maria och bara ta en lätt lunch.
Ska fixa kartonger med och packa lite kanske!? Om jag orkar. Ska även visa lägenheten kl 10.00 i morgon så det blir en tidig start.
Då hinner man mycket med. Det är bra, men jag ska inte stressa och ha mig.
Min lilla Louise hon jobbar och står i, ser inte mkt av henne. Det är jobb och pojkvännen och till slut kommer man väl till ett sådant läge kanske, man får prioritera. Det blir klart mindre vänner när man blir sambo och har ett fulltid jobb. Så är de, inte mer än vuxet!
Ne.. ska lägga mig nu.
Skriver mer i veckan, lovar inte men ska försöka. Finns mer att tillägga.
Min gudson 3 v idag!
Snart .. snart är den sista känslan släppt sen är jag fri från dig för evigt.