24 januari, 2010

Doften..

av min bebis är beroendeframkallande.
Jag och Melanie myser medans grabbarna grus grejar de sista.
Jag doftar, myser, kelar massor nu.
Bob och jag har myst och pratat, tänk han blir 6 i år min stora fina pojke.
Lyckorus!

Tack !

Tack alla fina för all hjälp igår med barn, flytt, stök mm.
Guld värt.

Jag sitter med världens finaste Milla och Bob brevid mig, vi ska snart packa ihop och åka hem till Karlskrona igen, vi fick väldigt mycket gjort ihelgen men har väldigt mycket kvar så de får bli en eller två resor hit till.
Jag vart till min frisör och gjorde min hårförlängning jag fick i julklapp av Mattias och tro mig, Maria (min frisör) är ju så duktig på detta och de blev svin snyggt!

Veckan som kommer ska Bob till sin pappa, tycker inte jag för att vi fick inte så mycket tid ihop ihelgen då vi sysslat med så mkt annat men tröstar mig med att detta bara är en period just nu och att de kommer bli mer tid över sen, hoppas på en resa snart .. men de får vi se hur det blir med det. Nu kan vi absolut inte planera något då butiken tar all vår tid.
Jag ska också förklara för er som undrar - att butiken har jag och Mattias köpt ihop, de är vårat och inte enbart i den enas ägo, jag har gått in med min del och han sin men klart att Mattias alltid har möjligheten med en större fiansering då han har mer pengar de sticker jag inte under stol med men jag har också en inkomst och betalar allt som har med hushåll, barn och annat att göra, vill jag ha något köper jag det men kan heller inte neka att Mattias skämmer/skämde bort mig riktigt mycket innan men han är sådan som person, nästan pinsamt ibland men de är som han säger när vi små grälat om de, (det är många gånger vi slagits om vem som betalar vid kassan) -"de är väl mitt val eller?" Okej, men förstå att det sticker i många ögon.
Han har varit lite väl generös ibland men hans familj säger att han alltid varit sådan så jag lider inte heller! ;)
Jag tänker heller inte dra upp hur vår ekonomi ser ut på en blogg, de hör inte till men när jag lägger upp saker på bilder här på tex shopping betyder inte de att Mattias köpt de, oftast är de jag själv.

Nu fick vi besök i sista stund innan vi drar, så jag måste gå och vara social nu.
Ha en bra dag läsare.