24 oktober, 2009

Firat lilla Mamma!

Ja, då var tanten firad - 50 år ! Hon är vacker för sina 50 måste jag säga, hon ser inte alls ut som det, dock glömde jag mitt i allt firande att ta kort på självaste födelsedagstanten, hur stor är chansen.

Tog för övrigt inte alls mycket bilder, har varit riktigt trött idag.


Vi drog upp tidigt och en annan har börjat vakna Bobs tider, vet inte varför? Men Bob har varit igång och tetats med Edvin hela morgonen så orken och lusten för allt släppte ganska tidigt på dagen, tröttheten kom ifatt mig.


Vi drog för att inhandla en blomma till mamma på blomsterlandet och där blev humöret genast på topp igen, ooooh vilka fina juldekorationer och annat dem hade - jag blev fast. Men jag tittade mest omkring, köpte mamma sin blomma och "råkade" köpa ett par dekorations fjärilar till lillskatts himmelsäng som jag donar med för övrigt.


Men, jag är inte den som är den i morgon åker jag dit och ska hitta mig massa fint inför jul !!
Väl på mammas kalas var det middag med familjen, superfint som hon donat. Barnen blev bortskämda med mängder gott och massa bus med mamma. Jag var fortfarande väldigt trött. Dagen i ära önskade mamma sig av dem flesta presentkort på IKEA, hur kul är det att ge på en 50 årsdag? Självklart fick mamma detta av oss men har fler ideér som jag bara inte tagit tag i ännu, får bli till jul ! ;)


Rasmus, min syster kille fyller också snart så hans present fick också bli nu - ett förstorat fint kort på Linus (deras son) med ram!

Efter en stund kände jag att orken var totalt slut, så efter 4h med mamma drog vi oss hem till Karlskrona igen för att hyra film och ta det lungt, vi skulle stannat för att dagen efter gå på middags hos pappa men jag orkade verkligen inte. Så här trött var det längesen man var men som sagt det är inte många dagar kvar nu så klart kroppen tar ut sin rätt och jag tänker lyssna.

Men i morgon tänkte jag som sagt ta en runda på blomsterlandet och dra till Josefine för att sy till gardiner och lillskatts himmelsäng som dessutom blivit ägare av en coco bloom plexistyle! Jag bara älskar den hoppas hon med gör ;)

Bilder kommer i morgon!
Godnatt!