14 augusti, 2009

Nya bilen !!

Volvo XC90 V8 AWD 315 Hk Executive


Vi är supernöjda, snart är den hemma efter en del fix med den och självklart ska de på nya fälgar - Mattias ville att jag skulle tillägga det! Haha!

Pinsamt !

Det är för pinsamt att en pedant som jag hållt rummet så här, men det har sin förklaring! Alla kläder låg i högar på "Bobs" säng sen när vi kom hem forslade jag ner allt på golvet och tryckte ihop de mot väggen samtidigt som Bob dagar efter dratt ut och in med leksaker, allt detta stök blev under 2 dagar och idag röjde jag upp !


Ja ni ser ju, hur mycket bättre som helst, allt är nästa med hem till lägenheten. Med tanke på magen osv kan jag inte ens ha en del av kläderna.


Ja jag är supernöjd nu, det blev ca 5 stora väskor fullt med kläder och annat don som jag bara haft här liggandes. Det ska soteras upp hemma i lgh sen. För övrigt är man igång med tvätt, städ, sotering och plock överallt och försöker hålla igång Bob som fått igång en favvo syssla - lego ! Han kan sitta evigheter !
Vi åker ju senare !
Btw, människor som inte tror på förändring och tron på människans förändringar är dem mest trögsynta människorna som går i ett par skor.

Karlskrona

Detta var det vi hittade på Villervalla, ett par svart byxor samt en hjälmmössa och filurer till vagnen.
Dem hade inte fått inte så mycket för just bebisar ännu.

Idag åker vi av till Karlskrona, sen stannar jag och Bob där för att köra en dagis vecka. Jag ska fixa omkring som vanligt också så det känns bara bra!
Jag har en HEL DEL kläder i ett av rummerna här som jag måste ta tag i nu och få med mig hem till Karlskrona, de är lite små drygt.
Ska fanken ta kort på de så får ni se, haha!

Lägg märket till UL bilden på våran vackra underbara lilla tös !