07 april, 2009

Hemma idag !

Usch, mår svin dåligt och klarade inte av att gå upp i morse. Saker och ting börjar bli rätt uppenbart men jag valde en dag som denna att stanna hemma. Ringde in till Nail Team och avbokade min kund.
Känner mig hemsk men hälsan går före.
Jag ska plugga idag istället för det har jag inte heller varit så duktig på, nee nu känner jag mig sämre än sämst. Det som piggar upp är att Desperate Housewives är ikväll ! Wiiiih !

Men igår var jag på skolan, efter att jag varit hos min underbara frisör, Maria. Vi klippte till det och satte in ännu mer slingor - fan jag börjar bli blond nu.
Igår gjorde jag naglar på mall - gick rätt så bra!

Så blåa dem ser ut i ljuset på kortet, dem är mer åt rosa hållet. Måste vara ngt annat ljus som stör.


Hon blev mega nöjd iallafall.


Jag var ju i Karlskrona hela förra veckan. Jag hade Bob rätt så mycket, ons- tors sen fre-lörd-söndag så jag fick väldigt mkt tid med honom. Så underbart, vi har haft det super mysigt. Han riktigt myser runt när han är hemma. Han älskar när Edvin och Ludvig är med, dem kom ju med Mattias i fredags kväll.

Jag jobbade en stund inne på Breeze i lördags, gick super som vanligt. Hängde även en stund med Daniel och Micke samt Tesse när solen var som gladast! Vi bara strök omkring stan.




Kul att jag roar mig med "Våra bästa år"!
Storfisen Mattias gör en hälsoundersöknning idag - undra om han inte var lite smått nervös endå? Haha, han ringde och var riktigt irriterad över att han inte fått i sig mat eller kaffe innan.
BTW, vi grillade igår - blev riktigt gott sen avslutade vi kvällen med te och kakor i sängen till film. Jag somnade som vanligt - stenhårt.
Idag vill jag ha lax i ugn med kallsås och potatis ! Nununununu!
Ooooh looooord vad jag saknar Bob - saknar saknar saknar !