27 juni, 2009

Älskade lilla bebis !

v.20
Tankarna om vem som rör sig där inne har blivit till vardag, jag har blivit mer insatt och lugn i graviditeten efter RUL, jag hade så mycket jobbiga tankar innan dess! Jag har ju en frisk pojke kan verkligen jag ha den turen igen?!
Det verkar så, så mycket som vi vet idag, kyllerbytor, 10 fingar och 10 små tår en ryggrad som perfekt och alla ben och stomme satt fint! Då släpper den där känslan och nu är nyfikenheten som besatt. Vem kan de vara!? Är du verkligen en tös eller kanske en pojke till? Vem är du mest lik och kommer du bli lik Bob eller något av dina andra 2 syskon!? Vad kommer du bli den dagen du växer upp och hur kommer din personlighet vara!?
Ja men ni vet ju hur det är, ni som har väntat bebis!
Andra funderingar är vad vi ska inhandla för vagn, vad man behöver, jag har glömt så mycket sen jag väntade Bob!
Men det är ingen brådska, ligg du där inne och väx nu till dig i lugn och ro för när du kommer ut väntar 3 syskon på dig och allt kommer bli allt annat än lugnt.
Vi älskar dig !

Ännu ett äventyr, Ölands djurpark !




















Ja, det var ännu en dag på äventyr, denna gången Ölands djurpark! Djur, karuseller och så förstås Pirate Island som var de mest omtyckta! Efter en dag där är jag ganska så slut, det var tillräckligt varmt för att svettas runt. Vi solade och njöt av att se barnen bada !
I morgon ska Bob till sin pappa, som nu planerat i 2 veckor för att sen komma till mig i 2 veckor efter det!
På vägen hem till gbg i morgon kör vi sandviken med alla vänner, så mysigt ! Blir en heldag till med sol och bad.
Love
Bob, mamma kommer sakna dig så mycket! Det gör ont i mammahjärtat att vara ifrån dig så länge. Men jag har haft bonus me dig nu flera veckor!! Vi kommer ju ringa varje kväll.