11 januari, 2009



Diamanter är kvinnans bästa vän ..

Då var en underbart mysig helg avklarad! 
Den spenderades med bio x 2 , When the earth stood still och Vi hade tur med vädret igen.
Den förstnämnda var klockren och det var en bra film, vi hade tur med vädret igen var också bra, bra för att vara svensk film!

Jag fick en bok av Mattias - Toys for Girls, ohooo vad det fanns saker i den man gott hade kunnat tänka sig, en tvättmaskin med sadel på för att få den äkta vibartionen eller varför inte en bh utsmyckad med diamanter, ovärderlig!? Jo tack - en skön bok att bara sitta och frossa i, samt att den är snyggt rosa.

Jag är galen i Rosa, njae .. inte riktigt rosa utan mer med lila inslag i - mörkrosa.
Jag har då blivit tokig i en bil som kommer nu med Fords senaste design! Jag vill ha!!!!!

Den här dagen började underbart då min lilla pojk kom hem, jag fick sno han tills på tisdag vilket glädjer mig! Tack Johan!
Bob började direkt rota i sina julklappar och nu sitter jag gämte en uppbyggd bilbana.
Själv sover han som en stock.

Jag avslutade kvällen med 2 filmer - The Game Plan med Dwayne Johnson. Handlar om en av USA största fotbolls stjärnor ska axla rollen som pappa då hans dotter plötsligt dyker upp i hans liv. Han är egotrippad och har inte alls tid för en dotter .. men det skulle komma att förändras.

Den andra filmen - Welcome home Roscoe Jenkins, handlade om en tv känd profil som åker hem till sin familj för att spendera hans föräldras guldbröllop, med sin son och "Paris Hilton" wannabe till tjej gick det inte som planerat.

Båda filmerna var helt okej för att se en söndagskväll!

I morgon är det dagis och jobb - hem för att mysa med sonen och styra med hemmet och bara njuta av att känna sig behövd igen. 

Nu ska jag drömma mig bort till den rosa bilen ... ;)

Seeeeya